3-5 bin TL arasında fare ve mouse pad önerisi

Talhaemrullah

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
11th Gen İntel Core i5-11400H CPU
16Gb Ram
NVIDIA RTX 3050 Tİ GPU
Meslek
Öğrenci
Akko MU02 (TR'de satılanlardan değil tamamı tahta olanlardan) klavyem var. Bununla uyumlu mouse ve mouse pad önerirsi misiniz? Uygun fiyatlı olanlardan istiyorum. Hikayeli oyun ve internette gezinmek için kullanacağım sadece. Fiyat aralığım toplam 3K ile 5K arası. Klavyemin fotosu ekte var.

Fare tutuş şekliniz nedir?
Mouse pad olarak hızlı mı istiyorsunuz Control mü? Hybrid mi?

Sağ elimle normal tutuyorum. Kontrol daha önemli benim için çok oyun oynamadığımdan. Ama en önemlisi klavyemle uyumlu (görüntü olarak) olması.

Sağ elimle normal tutuyorum. Kontrol daha önemli benim için çok oyun oynamadığımdan. Ama en önemlisi klavyemle uyumlu (görüntü olarak) olması.
Normal diye bir tutuş yok hocam Bunlardan hangisi?

Pek kontrol değil ama klavye rengi ile uyumlu olur. Biraz speed kaçabilir.

Hocam mouse padin rengi çok hoş ve uyumlu ama mouse rengi uyumlu değil daha bej rengi bir şey olsa daha güzel olur. Var mı? Bildiğin hiç?

Hocam mouse padin rengi çok hoş ve uyumlu ama mouse rengi uyumlu değil daha bej rengi bir şey olsa daha güzel olur. Var mı? Bildiğin hiç?
Mouselerde pek yok hocam o tarz. Genel olarak düz siyah beyaz üretiliyor hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…