3-5 bin TL'ye yan monitör önerisi

LuisB4y

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ötüken
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Discord'u vs koymak için yan monitör arıyorum mümkünse gidip elden alabileceğim mağaza olsun daha iyi olur. Yine de sipariş etmeye değerse alabilirim 3 civarı olursa iyi olur maksimum 5'e çıkabilirim.

Dosya Ekleri

• 268D4F5C-444F-4D42-9D11-FBB5FA3BEB7F.jpeg
    268D4F5C-444F-4D42-9D11-FBB5FA3BEB7F.jpeg
    465,9 KB · Görüntüleme: 32
Yan ekran olduğundan 75HZ yeterli olacaktır. Renk ayarını yaptığınızda yüksek fiyatlı monitörler kadar iyi renk veriyor. Pivot özelliği yok NB monitör koluyla kullanıyorum.
Bütçenizinde altında bir seçenek. 2 yıldır 2 adet kullandım sorunsuz.
Teşekkür ederim hocam

Yan ekran olduğundan 75HZ yeterli olacaktır. Renk ayarını yaptığınızda yüksek fiyatlı monitörler kadar iyi renk veriyor. Pivot özelliği yok NB monitör koluyla kullanıyorum.
Hocam peki mediamarkt vatan gibi yerlerden öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam

Hocam monitör konusunda uzman değilim o yüzden bu hariç bu var diyemiyorum. Kendim memnun olduğum için önerdim. Yan monitöre 5 bin tl çok olduğu için vermenizi istemedim.

Arkadaşlar Discord'u vs koymak için yan monitör arıyorum mümkünse gidip elden alabileceğim mağaza olsun daha iyi olur. Yine de sipariş etmeye değerse alabilirim 3 civarı olursa iyi olur maksimum 5'e çıkabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı