3.5 boyutunda olan HDD için kutu önerisi

Rüzgar909

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba günümüzde 3.5 boyutlu HDD için masaüstü PC'ye USB olarak bağlantı yapabileceğim kablosu ile birlikte satılan bir HDD kutusu arıyorum, kaliteli olmasını isterim ama bilgim olmadığı için seçemedim ve çok seçenekte bulamadım. Öneri yapabilir misiniz güncel masaüstü sistemimde bu eski HDD'yi USB'den bağlayarak resim vs depolama amaçlı kullanmak istiyorum. Bir de USB üzerinden çalışmada sıkıntı yaratıyor mu yoksa sağlıklı şekilde kullanılıyor mu bilgi verebilir misiniz bana rica etsem? teşekkürler.

USB'den degilde direkt anakarta baglamanizi oneririm bildigim kadariyla 2.5 HDD'ler ile ayni kabloyu kullanabilirsiniz.

USB'den degilde direkt anakarta baglamanizi oneririm bildigim kadariyla 2.5 HDD'ler ile ayni kabloyu kullanabilirsiniz.
Peki sisteme format atmadan bu diski tekrar bağlayıp windowsa yeniden tanıtma ihtimalimiz oluyor mu? Ama format atmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…