titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #1 Kullandığınız, veya tavsiye ettiğiniz 3.5 mm jack dişi - erkek kablo var mı hem mikrofon sesini hem de sesi iletecek.
Kullandığınız, veya tavsiye ettiğiniz 3.5 mm jack dişi - erkek kablo var mı hem mikrofon sesini hem de sesi iletecek.
©KıYMıK© Kilopat Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #2 U Green markalarını kullanıyorum kablo konusunda çok memnunum fakat AliExpress'den getirmek artık ucuz değil. Ama değer kesinlikle.
U Green markalarını kullanıyorum kablo konusunda çok memnunum fakat AliExpress'den getirmek artık ucuz değil. Ama değer kesinlikle.
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #3 ©KıYMıK© dedi: U Green markalarını kullanıyorum kablo konusunda çok memnunum fakat AliExpress'den getirmek artık ucuz değil. Ama değer kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Peki hem mikrofonu hem de sesi iletiyor mu? ©KıYMıK© dedi: U Green markalarını kullanıyorum kablo konusunda çok memnunum fakat AliExpress'den getirmek artık ucuz değil. Ama değer kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Ugreen 3.5mm Jack Ses Aux Uzatma Kablosu 1.5 Metre: Amazon.com.tr mu? titanss dedi: Peki hem mikrofonu hem de sesi iletiyor mu? Ugreen 3.5mm Jack Ses Aux Uzatma Kablosu 1.5 Metre: Amazon.com.tr mu? Genişletmek için tıkla... @Yener K. hocam bu ikisinin farkı var mıdır?Ugreen 3.5mm Jack Ses Aux Uzatma Kablosu Ugreen 3.5mm Jack Ses Aux Uzatma Kablosu 1.5 Metre: Amazon.com.tr Son düzenleme: 29 Mart 2021
©KıYMıK© dedi: U Green markalarını kullanıyorum kablo konusunda çok memnunum fakat AliExpress'den getirmek artık ucuz değil. Ama değer kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Peki hem mikrofonu hem de sesi iletiyor mu? ©KıYMıK© dedi: U Green markalarını kullanıyorum kablo konusunda çok memnunum fakat AliExpress'den getirmek artık ucuz değil. Ama değer kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Ugreen 3.5mm Jack Ses Aux Uzatma Kablosu 1.5 Metre: Amazon.com.tr mu? titanss dedi: Peki hem mikrofonu hem de sesi iletiyor mu? Ugreen 3.5mm Jack Ses Aux Uzatma Kablosu 1.5 Metre: Amazon.com.tr mu? Genişletmek için tıkla... @Yener K. hocam bu ikisinin farkı var mıdır?Ugreen 3.5mm Jack Ses Aux Uzatma Kablosu Ugreen 3.5mm Jack Ses Aux Uzatma Kablosu 1.5 Metre: Amazon.com.tr
©KıYMıK© Kilopat Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #4 1 çizgili mono ses 2 çizgili stereo ses veya mono ses + mik 3 çizgili olan, stereo ses ve mik
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #5 ©KıYMıK© dedi: 1 çizgili mono ses 2 çizgili stereo ses veya mono ses + mik 3 çizgili olan, stereo ses ve mik Genişletmek için tıkla... Sizde hangisi var?
©KıYMıK© dedi: 1 çizgili mono ses 2 çizgili stereo ses veya mono ses + mik 3 çizgili olan, stereo ses ve mik Genişletmek için tıkla... Sizde hangisi var?
©KıYMıK© Kilopat Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #6 3 çizgili olan