titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #1 Kulaklığım için uzatma kablosu arıyorum, 3.5 mm dişi - erkek olacak. Kullandığınız, tavsiye ettiğiniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2021
Kulaklığım için uzatma kablosu arıyorum, 3.5 mm dişi - erkek olacak. Kullandığınız, tavsiye ettiğiniz var mı?
Faruk Bulut Femtopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 54 Yer İstanbul Çekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sistem Destek Uzmanı 29 Mart 2021 #2 Sesi aktarma konusunda hassasım ben. Ucuz ve kalitesiz kablolara 15TL vereceğime Bu ürüne veririm 36TL kafam rahat olur müziğimi adam gibi dinlerim.
Sesi aktarma konusunda hassasım ben. Ucuz ve kalitesiz kablolara 15TL vereceğime Bu ürüne veririm 36TL kafam rahat olur müziğimi adam gibi dinlerim.
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #3 Faruk Bulut dedi: Sesi aktarma konusunda hassasım ben. Ucuz ve kalitesiz kablolara 15TL vereceğime Bu ürüne veririm 36TL kafam rahat olur müziğimi adam gibi dinlerim. Genişletmek için tıkla... Fiyat önemli değil zaten, kaliteli olsun yeter. Faruk Bulut dedi: Sesi aktarma konusunda hassasım ben. Ucuz ve kalitesiz kablolara 15TL vereceğime Bu ürüne veririm 36TL kafam rahat olur müziğimi adam gibi dinlerim. Genişletmek için tıkla... Bunda ekrekten dişiye diyor ama olur mu?
Faruk Bulut dedi: Sesi aktarma konusunda hassasım ben. Ucuz ve kalitesiz kablolara 15TL vereceğime Bu ürüne veririm 36TL kafam rahat olur müziğimi adam gibi dinlerim. Genişletmek için tıkla... Fiyat önemli değil zaten, kaliteli olsun yeter. Faruk Bulut dedi: Sesi aktarma konusunda hassasım ben. Ucuz ve kalitesiz kablolara 15TL vereceğime Bu ürüne veririm 36TL kafam rahat olur müziğimi adam gibi dinlerim. Genişletmek için tıkla... Bunda ekrekten dişiye diyor ama olur mu?
Faruk Bulut Femtopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 54 Yer İstanbul Çekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sistem Destek Uzmanı 29 Mart 2021 #4 Dişi-erkek erkek-dişi ne farkeder kanka.
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #5 Tekrar yazmışım.