Işıklı maus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2016 #1 Merhaba arkadaşlar akşam evde şöyle bir şey buldum. Anlamadım çok değişik bir şey, yardım ederseniz sevinirim. Mobilden yazıyorum resim 1 MB'tan büyük, başka bir siteden yüklüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2016
Merhaba arkadaşlar akşam evde şöyle bir şey buldum. Anlamadım çok değişik bir şey, yardım ederseniz sevinirim. Mobilden yazıyorum resim 1 MB'tan büyük, başka bir siteden yüklüyorum.
Sweet Leaf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.353 Makaleler 7 Yer Earl's Court 20 Temmuz 2016 #2 O jak 3.5 değil sanki ya
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 20 Temmuz 2016 #3 Infrared Blaster olarak geçiyor resimlerini yüklediğiniz cihaz.
alihandrox Hectopat Katılım 17 Kasım 2015 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2017 #4 Ucu iPhone 7'ye giremeyeceği kesin
Xample-47 Kilopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 725 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2017 #5 Dediğiniz cihaz burada anlatılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de şu aletlerin üzerindeki etiketler ne işe yarıyor öğrenin. Google diye bir arama motoru var onu da belirteyim.
Dediğiniz cihaz burada anlatılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de şu aletlerin üzerindeki etiketler ne işe yarıyor öğrenin. Google diye bir arama motoru var onu da belirteyim.
Dr. Sheldon C. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.202 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2017 #6 IR genişletici kablo imiş, Samsung Smart TV'ler için. Bir de ilk görüşte, alıcı göz olduğu anlaşılıyor. Hiç mi mini uydu alıcılarında görmediniz?
IR genişletici kablo imiş, Samsung Smart TV'ler için. Bir de ilk görüşte, alıcı göz olduğu anlaşılıyor. Hiç mi mini uydu alıcılarında görmediniz?