3.5 mm ses çıkışına takılıp Bluetooth ile ses iletebilecek bir cihaz var mı?

lavanta

Megapat
Yer
Ankara
Televizyon ve bilgisayar gibi cihazlarda 3.5 mm ses çıkışına takılıp Bluetooth ile ses iletebilecek bir cihaz var mı? Yani cihazdan ( TV / bilgisayar ) ses alıp Bluetooth ile iletecek bir parça.
Böyle bir parça ile sesleri Bluetooth uyumlu bir işitme cihazı ile dinlemek istiyorum.
Teşekkürler.

Kalitesiz ürün tavsiye etmem.
Bu ürünü tavsiye ederim. : Logitech Kablosuz Bluetooth Adaptör, PC/Mac/Akıllı Telefon/Tablet/AV Alıcısı için Bluetooth Adaptörü, Tek Tuşla Kolay Eşleştirme, Çoklu Erişim Özelliği, 3,5 mm Ses ve RCA Çıkışları, Siyah/Mavi : Amazon.com.tr: Elektronik

FiiO'nun DAC'ları var ama tersine çalışıyor mu bakmak lazım. FiiO Official Store - Amazing prodcuts with exclusive discounts on AliExpress

Receiver diyor, tersine çalışıyor mu?

Galiba konu sahibi arkadaş tam tersini istiyor. Bu biraz zor. PC zaten Bluetooth 4.0 ve üstü adaptörle ses aktarır. TV'de Bluetooth yoksa zor. Kablosuz radyo sinyali gibi ünitesi olan kulaklıklar var. Ben bir ara Sony modelini almıştım. Ses kalitesini pek de beğenmedim ve geri vermiştim.

Dandik bir PC ile yapılabilir aslında; Line-IN'den ver TV'nin sesi, sesi dinle de bağla kulaklığı ama ne kadar pratik?

Dandik bir PC ile yapılabilir aslında; Line-IN'den ver TV'nin sesi, sesi dinle de bağla kulaklığı ama ne kadar pratik?
Arkadaş, galiba bağımsız bir şey istiyor.

Herkese teşekkürler.
İşitme engelliyim. Yeni alacağım işitme cihazlarında bluetooth var ben de bu yüzden basitçe bluetooth kullanmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…