Anlamsız çıldırıyorsunuz. Ben deneyimlerimi yazdım yazma hızının düşük olması normal bence.
Bir sürü FitGirl oyunu kurdum.
Abartısız 100'den fazla format atmışımdır. Mesela dünden bu yana 7 kere format attım, 4 kere Windows, 3 kere Linux kurdum.
Bir de marka övücülüğü yapmıyorum, deneyimlerimi aktarıyorum.
4, 5 seneye doğru ilerliyor, yaklaşık 30 TB veri yazılmış bu sürede. 2017 yılı mart ayının sonunda satın almıştım, geçen seneye kadar masaüstünde kullanıyordum, şimdi dizüstünde duruyor.
Hayır, yazma hızının düşmesi normal bir şey falan değil. Kaliteli bir SSD'de düşmez. Yazdıkça yerin dibine giriyorsun haberin yok.
Deneyim konusu diyorsunuz, biz size SSD kalitesiz dediğimizde kaliteli diye savunmaya kalkıyorsunuz. Attığınız test sonuçları berbat, ona rağmen savunuyorsunuz ve attığımız kanıtlara ''hahaha'' ifadesi bırakıyorsunuz.
4, 5 seneye doğru ilerliyor, yaklaşık 30 TB veri yazılmış bu sürede. 2017 yılı mart ayının sonunda satın almıştım, geçen seneye kadar masaüstünde kullanıyordum, şimdi dizüstünde duruyor.
Sandisk SSD Plus da fakir SSD'si. Technopat'ta istediğin yeri arat herkes "çöp SSD, alınmaz, bozuk" diyor ona rağmen JD ile aradaki yazma hızı farkı kat kat daha yüksek hem de daha yaşlı olmasına rağmen.
Elindeki SSD'nin bir ayağı çukurda, bu şekilde bir gün tık diye gitme riski var.