3.5 yıl kullanılan James Donkey 120 GB SATA 3 SSD deneyimi

Hayır yapıyorsunuz. SSD'nizin dandik olduğunu KANITLARIYLA atıyoruz, hâlâ bize sizin bir şeyden anladığınız yok, ben daha iyi biliyorum diyorsunuz.
Yazma hıznın düşmesi normaldir. Ben 100'den fazla format attım (daha dünden bugüne 7 kere format attım) ve bir sürü fitgirl oyunu kurdum.

Bu bir deneyim konusudur. Marka övücülüğü başka bir şey.

Şaka mı bunlar? Al canım dandik SSD görmek istiyorsan buna bak, senin yaptıklarının kat kat fazlası yapıldı bununla. 50Mb yazan SSD mi olurmuş?

Hayır, yazma hızının düşmesi normal bir şey falan değil. Kaliteli bir SSD'de düşmez. Yazdıkça yerin dibine giriyorsun haberin yok.

Deneyim konusu diyorsunuz, biz size SSD kalitesiz dediğimizde kaliteli diye savunmaya kalkıyorsunuz. Attığınız test sonuçları berbat, ona rağmen savunuyorsunuz ve attığımız kanıtlara ''hahaha'' ifadesi bırakıyorsunuz.

Oluyor maalesef. Fakir SSD'si bu.

İyi bir sonuç değil. 3.5 yılda böyle düşmez. SanDisk'te bile böyle olmuyor. HDD kullansan daha hızlı olurdu.
HDD varda online oyunlarda drop oluyor. Bununla LoL, Valo, Rainbow Sixege falan rahat oynuyorum.

Oluyor maalesef. Fakir SSD'si bu.

Sandisk SSD Plus da fakir SSD'si. Technopat'ta istediğin yeri arat herkes "çöp SSD, alınmaz, bozuk" diyor ona rağmen JD ile aradaki yazma hızı farkı kat kat daha yüksek hem de daha yaşlı olmasına rağmen.

Elindeki SSD'nin bir ayağı çukurda, bu şekilde bir gün tık diye gitme riski var.

Hayır, yazma hızının düşmesi normal bir şey falan değil. Kaliteli bir SSD'de düşmez. Yazdıkça yerin dibine giriyorsun haberin yok.
Yerin dibine neden gireyim. Ben sizlere kötü bir şey mi yazıyorum? Ben sadece 3.5 yıl önce 100 TL'ye aldım SSD ile ilgili deneyimlerimi aktardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…