9 920408 Centipat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 1.231 Çözümler 1 23 Mayıs 2025 #11 Dlexn dedi: Nzxt h6'nin hava sirkülasyonu iyimi sizce Genişletmek için tıkla... Hocam ben cam kasaların hava akış yönlerini pek fazla beğenmiyorum ama günlük değerleri çok fazla etkileyecek bir durumda değil.
Dlexn dedi: Nzxt h6'nin hava sirkülasyonu iyimi sizce Genişletmek için tıkla... Hocam ben cam kasaların hava akış yönlerini pek fazla beğenmiyorum ama günlük değerleri çok fazla etkileyecek bir durumda değil.
yusuf7878 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 10.322 Makaleler 11 Çözümler 129 Yer Karabük'ün safran tarlaları Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow. Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #12 Dlexn dedi: NZXT h6'nin hava sirkülasyonu iyi mi sizce. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel. Ben kullanıyorum eski kasamdan NZXT'ye geçince 6 7 derecelik fark oluştu ve ekran kartının RPM'i düştü.
Dlexn dedi: NZXT h6'nin hava sirkülasyonu iyi mi sizce. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel. Ben kullanıyorum eski kasamdan NZXT'ye geçince 6 7 derecelik fark oluştu ve ekran kartının RPM'i düştü.
Dlexn Femtopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 85 23 Mayıs 2025 #13 920408 dedi: Hocam ben cam kasaların hava akış yönlerini pek fazla beğenmiyorum ama günlük değerleri çok fazla etkileyecek bir durumda değil. Genişletmek için tıkla... Hocam çok fazla ses çıkaracak kadar değil ise sıkıntı yok yusuf7878 dedi: Gayet güzel. Ben kullanıyorum eski kasamdan NZXT'ye geçince 6 7 derecelik fark ve ekran kartının RPM'i düştü. Genişletmek için tıkla... Haydaa eyvallah hocam içime su serptiniz Fanlar çok ses çıkarıyor mu nzxt h6 da
920408 dedi: Hocam ben cam kasaların hava akış yönlerini pek fazla beğenmiyorum ama günlük değerleri çok fazla etkileyecek bir durumda değil. Genişletmek için tıkla... Hocam çok fazla ses çıkaracak kadar değil ise sıkıntı yok yusuf7878 dedi: Gayet güzel. Ben kullanıyorum eski kasamdan NZXT'ye geçince 6 7 derecelik fark ve ekran kartının RPM'i düştü. Genişletmek için tıkla... Haydaa eyvallah hocam içime su serptiniz Fanlar çok ses çıkarıyor mu nzxt h6 da
yusuf7878 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 10.322 Makaleler 11 Çözümler 129 Yer Karabük'ün safran tarlaları Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow. Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #14 Dlexn dedi: Hocam çok fazla ses çıkaracak kadar değil ise sıkıntı yok. Haydaa eyvallah hocam içime su serptiniz. Fanlar çok ses çıkarıyor mu NZXT H6 da. Genişletmek için tıkla... Hocam ben komple Noctua fan kullandığımdan ve fanlar 800RPM'de çalıştığından tam emin olamam. Sizin kullanacağınız fanlara göre değişir.
Dlexn dedi: Hocam çok fazla ses çıkaracak kadar değil ise sıkıntı yok. Haydaa eyvallah hocam içime su serptiniz. Fanlar çok ses çıkarıyor mu NZXT H6 da. Genişletmek için tıkla... Hocam ben komple Noctua fan kullandığımdan ve fanlar 800RPM'de çalıştığından tam emin olamam. Sizin kullanacağınız fanlara göre değişir.
Dlexn Femtopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 85 23 Mayıs 2025 #15 yusuf7878 dedi: Hocam ben komple Noctua fan kullandığımdan ve fanlar 800RPM'de çalıştığından tam emin olamam. Sizin kullanacağınız fanlara göre değişir. Genişletmek için tıkla... stock fan kullanmayı düşünmüştüm önerebileceğiniz bir fan var mı?
yusuf7878 dedi: Hocam ben komple Noctua fan kullandığımdan ve fanlar 800RPM'de çalıştığından tam emin olamam. Sizin kullanacağınız fanlara göre değişir. Genişletmek için tıkla... stock fan kullanmayı düşünmüştüm önerebileceğiniz bir fan var mı?
yusuf7878 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 10.322 Makaleler 11 Çözümler 129 Yer Karabük'ün safran tarlaları Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow. Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #16 Dlexn dedi: Stock fan kullanmayı düşünmüştüm önerebileceğiniz bir fan var mı? Genişletmek için tıkla... Yani hocam Noctua öneriririm ama fazla pahalılar. Bunun dışında kullandığım fan olmadı. H6 Flow ile gelen fanları kullanmadan sattım çünkü.
Dlexn dedi: Stock fan kullanmayı düşünmüştüm önerebileceğiniz bir fan var mı? Genişletmek için tıkla... Yani hocam Noctua öneriririm ama fazla pahalılar. Bunun dışında kullandığım fan olmadı. H6 Flow ile gelen fanları kullanmadan sattım çünkü.