2-3 hafta içinde sistem toplayacağım.
Monitörüm var, başlıkta da belirttiğim gibi oyuncu sistemi istiyorum. Maksimum bütçemi de belirttim başlıkta. Aklımda sorular var arkadaşlar, daha yeni Kaby Lake mimarisi çıktı, i5 6500 ile i5 7400 arasında çok büyük bir fark var mı? Sinerji'de ikisinin fiyatı aynı neredeyse.
Teknobiyotik de aynı ekran kartının sapphire modeli yaklaşık 200 tl daha ucuz oradan artan parayla isterse SSD yükseltir, isterse de Kaby Lake işlemci alır.
Neden Hayır? Bellek boyutuna bakarak söylüyorsanız çok büyük bir yanılgı içerisindesiniz. Frekans farkı olarak GTX 1060 çok önde. Ve 2/3 sene kadar 3 GB VRAM bile çok yeterli olur.
Neden Hayır? Bellek boyutuna bakarak söylüyorsanız çok büyük bir yanılgı içerisindesiniz. Frekans farkı olarak GTX 1060 çok önde. Ve 2/3 sene kadar 3 GB VRAM bile çok yeterli olur.
Arkadaş ileride Dx12 oyunların çoğaldığını öngörerek Rx480 öneriyor. Hem zaten GTX 1060 ın 3 GB versyonu GPU dan biraz kırpılmış. Rx480 almak daha mantıklı olur. Dx12 performansı ortada.
Benim aklımda ki sistem şöyle arkadaşlar; İntel i5 6500, 16 GB Ram, MSI Gaming X GTX 1060 6G, MSI B250 Bazooka, Samsung Evo 750 Evo 120 GB, WD 1 TB Harddisk, Corsair Carbide 100R Kasa, Corsair VS450 güç kaynağı. Eklemek istediğiniz bişey var mı? Veya eksik bulduğunuz bir şey ?