Merhaba. İlk öncelikle anakartım ile işlemcimi değiştirmek istiyorum. Anakart olarak B450'ye karar verdim. AMD işlemcilerine biraz uzak olduğum için buraya yazma gereksiniminde bulundum. RX570 ekran kartım var. Bana işlemci olarak ne önerirsiniz bütçem 3500TL. Oynadığım oyunlar Valorant, GTA 5, CS:GO, Minecraft, ETS 2 vb. oyunlardır.
Bir de anakart değiştirdiğim zaman SSD'lerimi sıfırlamam gerekiyor mu? Yoksa BIOS'tan tanımlayım kullanabilir miyim?
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Anakart değiştirdiğin zaman SSD'lerde önceki anakartın driveri falan olduğu için sistemi boot etmez. O yüzden SSD'leri formatlaman gerekir. Ya da sadece Windows'un kurulu olduğu SSD'yi formatlaman yeterli olur.
Anakart değiştirdiğin zaman SSD'lerde önceki anakartın driveri falan olduğu için sistemi boot etmez. O yüzden SSD'leri formatlaman gerekir. Ya da sadece Windows'un kurulu olduğu SSD'yi formatlaman yeterli olur.