3.500 TL klavye önerisi

EagleC

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ASUS ROG STRIX Scope II RX bu klavyeyi düşünüyorum ama farklı önerilere de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum iyi bir klavyeye benziyor am a eğer 2. elde sorunsuz bulabilirsen daha ucuza daha iyi bir modeller alabilirsi.
Not: Sakın kargolu sipariş isteme nerede oturuyorsan oradan bul gidip al.

Dostum iyi bir klavyeye benziyor am a eğer 2. elde sorunsuz bulabilirsen daha ucuza daha iyi bir modeller alabilirsi.
Not: Sakın kargolu sipariş isteme nerede oturuyorsan oradan bul gidip al.
Mesela ne önerirsiniz.2. el işi biraz şans gibi ama yinede bakabilirim. 0 ürün tercihim ama ne alacağıma karar veremedim

Mesela ne önerirsiniz?2. el işi biraz şans gibi ama yine de bakabilirim. 0 ürün tercihim ama ne alacağıma karar veremedim.

Nerede oturuyorsan Sahibinden'de onu filtrele ve şu markalara bak Logitech, Razer, ASUS, MSI gibi kaliteli markalara bak dandik markalara bakma. Bir de adamlara sor bir sıkıntısı falan var mı diye test iste wpdan.

Hayırlı olsun deneyimini paylaşırsın umarım 😀 benimde hoşuma gitti klavye
İlk olarak baktığım klavye steelseries apex pro tkl wireless idi.Sonrasında asusun bu modelinin türkçe oluşu beni cezbetti.İnşallah pişman etmez beni :)

Hayırlı olsun deneyimini paylaşırsın umarım 😀 benimde hoşuma gitti klavye
Klavye dün geldi.Yeni klavye alma sebebim valorant oynarken klavyeye drop girmesiydi.Aynı sorun devam ediyor ne yazıkki.Oyunla alakalı olduğunu düşünüyorum.Klavyenin hissiyatı güzel .Önceki klavyeye göre(pusat k3 pro) daha sessiz .Argb renk canlılığı hemen hemen eskisiyle aynı.Kişiselleştirme ve makrolama fena değil.Kutu içerisinden çıkan space tuşunu bıçakla değiştirmeyi denemeyin az kalsın kırıyodum:).

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı