3.500 TL klavye önerisi

Boyut tercihiniz nedir hocam ama bunu sormaya gerek yok gibi genelde %75 veya %60-65 oluyor rappid klavyeler,

www.gaming.gen.tr/urun/610678/mchose-ace-60-pro-hall-effect-ice-blue-manyetik-switch-rgb-hotswap-siyah-mekanik-gaming-klavye-mc-ace60-9/
Veya FUN60PRO-MAX modelleri tercih edilebilir
Bütçeyi fazla zorlamak istemezseniz.

Vallahi bu bütçeye sadece Akko FUN60 kaldı. AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through White HE Manyetik Switch ARGB Kablosuz Mekanik Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları ama bu kablolu modeli. gaming.gen.TR'de vardı kablosuzu ancak stokları bitti. Size önerim az daha biriktirin Darmoshark Top75 Klavye (Manyetik Switch / HE) [Ön Sipariş]

Veya Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim] alın.
Yapabiliyorsanız hocamın dediklerini yapın daha iyi olur.

Vallahi bu bütçeye sadece Akko FUN60 kaldı. AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through White HE Manyetik Switch ARGB Kablosuz Mekanik Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları ama bu kablolu modeli. gaming.gen.TR'de vardı kablosuzu ancak stokları bitti. Size önerim az daha biriktirin Darmoshark Top75 Klavye (Manyetik Switch / HE) [Ön Sipariş]

Elimde şuan FUN 60 MAX modeli var ondan yazıyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Boyut tercihiniz nedir hocam ama bunu sormaya gerek yok gibi genelde %75 veya %60-65 oluyor rappid klavyeler,

www.gaming.gen.tr/urun/610678/mchose-ace-60-pro-hall-effect-ice-blue-manyetik-switch-rgb-hotswap-siyah-mekanik-gaming-klavye-mc-ace60-9/
Veya FUN60PRO-MAX modelleri tercih edilebilir
Bütçeyi fazla zorlamak istemezseniz.

Yapabiliyorsanız hocamın dediklerini yapın daha iyi olur.

Vallahi hocam mchosenin bu modelleri bana güvenilir gelmiyor. Mcusu ve switchleri belli değil. Ttc marka switchli modeli var onlar daha iyi ancak FUN60 varken tercih edilmez bence.

Vallahi hocam mchosenin bu modelleri bana güvenilir gelmiyor. Mcusu ve switchleri belli değil. Ttc marka switchli modeli var onlar daha iyi ancak FUN60 varken tercih edilmez bence.

Biliyorum hocam maalesef ki ne FUN60 Pro - Max modelleri stokta bulunmuyor zaten bende çok bilmiyorum markayı yalan söylemek gibi olmasın, sadece fazla öneriliyor diye önerdim bende.

Veya Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim]

Bu Darmoshark kaç Hz bilgin var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı