3,500 TL monitör dahil i3 6100 PC Toplama

CralCobra

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir sistem almaya karar verdim. 3500 tl bütçem var ve ben bu bütçeye göre bir sistem topladım.
Topladığım sistemde bir uyumsuzluk var mı diye size sormaya karar verdim.

Sistem bu ;

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz dengesiz Anakartı Asus H110m-D yapıp işlemci İ5 6400 yapmalısın. Bellekler ise sadece oyun oynayacak isen çok fazla olmuş, 8gb yapabilirsin. Hatta monitörden de biraz kısarak çok daha performanslı bir sistem olabilir...

Pardon yanlış anakartı seçmişim

Peki ramin ddr4 olması oyunlarda çok etki eder mi ?

Sizin topladığınız sistemde anakart 2133 mhz destekliyor fakat seçtiğiniz ram 2400 mhz.
sıkıntı olmaz mı ?

Pardon yanlış anakartı seçmişim

Peki ramin ddr4 olması oyunlarda çok etki eder mi ?

Sizin topladığınız sistemde anakart 2133 mhz destekliyor fakat seçtiğiniz ram 2400 mhz.
sıkıntı olmaz mı ?

Ram Frekansının fazla olması bir sıkıntı çıkarmaz sadece 2400 mhz e boşuna para vermiş oursunuz bellekler en fazla 2133 MHZ de çalışır 2400 e çıkmaz anakart desteklemediği için ama sorunsuz çalışır

Peki i3 6100 ile gtx 970 sorun çıkarır mı ?

peki teşekkürler.
3500 tl monitör dahil sistem önerebilirmsiniz ?

zaten sistemi hemen almayacağım 1 temmuz gibi alıcam ama Amd uzun ömürlü olur mu ?

intel core i5 6402p ve intel core i5 6500 arasında çok fark varmıdır ?

zaten sistemi hemen almayacağım 1 temmuz gibi alıcam ama Amd uzun ömürlü olur mu ?

intel core i5 6402p ve intel core i5 6500 arasında çok fark varmıdır ?
Render gibi işlerle uğraşmayacak isen oyun internet gibi kullanımlar için 6402 yeterli olur. Ve madem hemen almayacaksın AMD RX serisini beklemelisin 1 ay gibi bir süre içinde satışa sunulacak. İçim rahat etsin diyorsan 6500 alabilirsin. Pc toplarken ihtiyaca göre toplamak daha yararlı olur her zaman...

Sistemi bu şekilde alıp 20- 25 gün sonra Rx 480 alın. Şu saatten sonra Gtx 970 alınmaz.
Eki Görüntüle 167502
O psu biraz az gibi. Ve RX Türkiye'ye beklenen fiyata gelmeyebilir. Dereyi görmeden paçayı sıvamayın diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…