3.500 TL monitör dahil sistem toplama

Swien

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
ne
Monitör dahil PC arıyorum oyun için. 3.500 TL var elimde bilgisayar almak zorundadayım en fazla 1 ya da 2 hafta içerisinde.
3.500 ailem veriyor 4000 olmaz dediler

Son düzenleme:
Monitör dahil PC arıyorum oyun için. 3.500 TL var elimde bilgisayar almak zorundayım en fazla 1'ya da 2 hafta içerisinde.
3.500 ailem veriyor 4000 olmaz dediler.

Bu fiyata APU bir sistem kurmak daha mantıklı fakat 2. el alabilirsin de.

Ryzen 5 3400G.
B450M S2H mATX.
8 GB 3000 MHz.
240 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için alacağım, ekran kartı iyi olsun. 1 ya da 2 hafta sonra sınavlarım bittiğinde alacağım.

Oyun için alacağım, ekran kartı iyi olsun. 1 ya da 2 hafta sonra sınavlarım bittiğinde alacağım.

APU sistemler düzgün bir RAM'le beslenirse iyi performansa değerlerine çıkabilirler. 3500TL monitör dahilken harici ekran kartlı bir sistem saçma ve gereksiz olur. Bir de ailenize 3500TL'ye iyi bir sistem dizemeyeceğinizi söyleyin çünkü vergilerle 3500TL'ye 350 dolarlık bir sistemi alırsınız. Eğer sabrederim diyorsanız bekleyin bana kalırsa ama eğer ucuza 5 3400G'li sistemi alabilirseniz alın derim.

APU sistem ne oluyor? Onlarda ekran kartı yok ki benim oynadığım oyunlar; Valorant, CS:GO, ETS 2 bunlara göre yok mu? Izoly falan satıyor ondan alıp ileride parça değiştirsem bir şey olur mu?

Kanka ben çok iyi performans demiyorum ki. 100 FPS verse ETS 2'de CS ve Valorant'da yeter.
Izoly K200'ya da Turbox ATM 910048. Başka o fiyatlarda bulamıyorum. APU sistem mi alayım yoksa Izoly veya Turbox mu? Yoksa 2. el mi?

Izoly ve Turbox gibi kötü sistemlerden uzak durun çoğu oyun değil iş için kullanılır işlemci nesilleri çok düşük oyunlar da zorlanma bayağı yaşarsın 2.el bir sistem topla ya da APU sistem al derim ben.

2.el toplayayım da toplamasına, bana yardım eden yok.

Izoly, Turbox ama; CS:GO, Valorant, ETS 2 açsın yeter.

Kanka açar açmaya da 1 yılı anca doldurur o sistemler ileride güncellemek istediğinde güncelleyemezsin.

2 ya da 3 yıl yetmez mi? ihtiyacım var, aklım burada olduğundan ders de çalışamıyorum.

2'Ya da 3 yıl yetmez mi? İhtiyacım var, aklım burada olduğundan ders de çalışamıyorum.

Kanka gün geçtikçe ölecek o PC. Yaşlı parçalar var, nereden geldiği belli olmayan. İlk nesil işlemci falan kullanıyorlar, çoğu parçayı günümüzde bulamazsın. Aynı paraya daha iyilerini toplarsın, titiz bir çalışmayla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…