Nerhaba arkadaşlar yeni toplama pc alacagım 3.500 bütçem var oyun pc si istiyorum her oyunu (dayz,cod ) sonda oynatacak bir sistem alacagım ben bir sistem topladım sizce nasıl herşeyi sonda acarmı ? Teşekkürler
Kullanmayı düşündüğün işlemcinin çarpan kiliti açık olmadığından overclock için uygun değil. Eğer overclock ile uğraşmayacaksan daha uygun fiyatlı i5-4570 alabilirsin yada i5-4440 ve anakartını daha uygun fiyatlı bir anakart ile değiştirebilirsin overclok ile uğraşmayacaksan.
Kasa güzel fakat 700Watt çok aşırı fazla 500-600Watt'lık bir kasa alabilirsin. Ekran kartı olarak GTX760 alabilirsin, GTX 770 daha iyi tabiki fakat GTX 760 oyunları rahat açar ve oynatır. Birde Ram olarak 1600MHz Ramlerden seç 1866MHz Ram takarsan sana bir faydası olmaz oyunlarda, uygulamalarda.
Bunları yaparsan daha iyi bir monitör ve bilgisayara SSD takabilirsin sanırım. Bu şekilde bence daha iyi olur ama seçmiş olduğun parçalar iyi, güzel.
Bu şekilde topla, monitör 27 inç ve 2ms tepkime süreli. Ekran kartı da tamam senin dediğin olsun GTX 770'i değiştirmedim. İşlemci soğutucusu almana gerek yok onu sildim. Bu şekilde 3226TL oldu. Bence bu şekilde daha güzel.
Windows'u orjinal alsan daha iyi olur bence çünkü kırmak için çok uğraşacaksın. Orjinal Windows daha iyi aslında daha güvenilir ayrıca bu parçalar belki hafta sonu ucuzlar daha fiyatı düşer, o zaman orjinal windows alabilirsin. Hatta fiyatı düşerse SSD olarak şu SAMSUNG PRO'yu alabilirsin.
Fazla değil, fazla olsaydı neden üretsinlerki monitörü. Monitör'ün ekran boyutu büyüdükçe oyunlarda daha geniş alanı görürsün bu da oyun zevkini arttırır. Bence 27 inç bir monitör al ama ben 24 inç isterim dersen sen bilirsin.