3.500 TL monitör önerisi

fabriylecc

Centipat
Daha fazla  
Almayı düşündüğüm monitör 3500'den 5200 olunca yeni monitör arayışına çıktım. Şu ikisini buldum:
Bu ikisinden hangisini seçmeliyim? Veya bunlardan daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir monitörü atabilir misiniz?

Almayı düşündüğüm monitör 3500'den 5200 olunca yeni monitör arayışına çıktım. Şu ikisini buldum:
Bu ikisinden hangisini seçmeliyim? Veya bunlardan daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir monitörü atabilir misiniz?

İkisi de alınmaz Acer ‎Nitro VG240YM3BMİİPX UM.QV0EE.304 23.8" 1MS 180 Hz IPS FHD Monitör Fiyatları ve Özellikleri

İkiside alınacak markalar değil tam bir bütçe belirtirseniz daha güzel monitörler önerebiliriz.

İkisi de alınacak markalar değil tam bir bütçe belirtirseniz daha güzel monitörler önerebiliriz.

Monitör markalarının kaliteli olmadığının bende farkındayım. Fakat fiyat açısından en avantajlıları bu oluyor. Ve IPS monitör istemiyorum VA panel veya OLED olsun. Fiyat 4000 geçmemeli.

Monitör markalarının kaliteli olmadığının bende farkındayım. Fakat fiyat açısından en avantajlıları bu oluyor. Ve IPS monitör istemiyorum VA panel veya OLED olsun. Fiyat 4000 geçmemeli.
4000'e OLED iyiymiş hocam bulursanız beni de etiketleyin, bu fiyata ya IPS ya da VA olur ancak, TN almayın zaten.

şu ikisi daha tercih edilesi.

3500 bütçeye IPS panel, FHD, 100-144hz aralığında, 1ms monitör alınır. Fazla da bir şey beklenmez.

Hocam 4 bine OLED monitörü kim kaybetmiş ki siz bulasınız. IPS istememe sebebiniz nedir? TN veya VA istemiyorum deseniz tamamen anlardım da IPS istemeyeni de ilk defa görüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı