3.500 TL sistem toplama

bumperhead

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 3.500 TL'ye sistem toplamaya karar vermiştim. Fakat ikinci el ilanlarına baktığım zaman sürekli eski ve düşük sistemlere denk geldim. Bunun yerine XBOX ONE almak mantıklı geldi. Game pass ve EA access muhabbetleri olsun benim ilgimi çekti. Sizce 3.500 TL'ye bir kasa toplamak mı mantıklı, yoksa XBOX one alıp en kötü 250 TL'ye üyelik alıp hem EA'nın oyunlarını hem de game pass oyunlarını mı oynamak daha mantıklı? Karar veremedim. Xbox bana daha uygun geldi. Sebepleriyle beraber açıklar mısınız?
Teşekkürler, iyi akşamlar dilerim.

Arkadaşlar merhaba. 3.500 TL'ye sistem toplamaya karar vermiştim. Fakat ikinci el ilanlarına baktığım zaman sürekli eski ve düşük sistemlere denk geldim. Bunun yerine XBOX ONE almak mantıklı geldi. Game pass ve EA access muhabbetleri olsun benim ilgimi çekti. Sizce 3.500 TL'ye bir kasa toplamak mı mantıklı, yoksa XBOX one alıp en kötü 250 TL'ye üyelik alıp hem EA'nın oyunlarını hem de game pass oyunlarını mı oynamak daha mantıklı? Karar veremedim. Xbox bana daha uygun geldi. Sebepleriyle beraber açıklar mısınız?
XBOX ONE al kafan rahat eder dostum 👍

Arkadaşlar merhaba. 3.500 TL'ye sistem toplamaya karar vermiştim. Fakat ikinci el ilanlarına baktığım zaman sürekli eski ve düşük sistemlere denk geldim. Bunun yerine Xbox One almak mantıklı geldi. Game Pass ve EA Access muhabbetleri olsun benim ilgimi çekti. Sizce 3.500 TL'ye bir kasa toplamak mı mantıklı, yoksa Xbox One alıp en kötü 250 TL'ye üyelik alıp hem EA'nın oyunlarını hem de Game Pass oyunlarını mı oynamak daha mantıklı? Karar veremedim. Xbox bana daha uygun geldi. Sebepleriyle beraber açıklar mısınız?

Xbox One ama biraz daha bütçe koyarak Xbox Onenın daha iyi versiyonlar var onu da alabilirsin :) 🙃👍

XBOX ONE al kafan rahat eder dostum 👍
Siz de var mı? Birkaç soru sormak isterim.
Xbox One alın bu dönemde 3500 TL'lik PC'nin Xbox One performansı vereceğini pek sanmıyorum Xbox One + Game Pass alın kafanız rahat olsun.
Ben de öyle düşünüyorum. Gamepass'in aylık verdiği oyunlar kalıcı mı oluyordu? Örnek veriyorum, Nisan ayında Gamepass üyeliğine çıkan bir oyunu oynayabiliyor muyum?
Xbox One ama biraz daha bütçe koyarak Xbox Onenın daha iyi versiyonlar var onu da alabilirsin :) 🙃👍
4K televizyonum yok ve pek bir farkın olmadığını söylüyorlar. Beni tek korkutan şey, 2-3 sene sonra Xbox one'ın oyun desteğini kesip kesmeyecekleri. Sonuçta oyunların grafik yapıları artıyor. Bundan 7-8 sene önce çıkan bir konsolun birkaç sene sonra daha geçerli kalabilir mi?

Siz de var mı? Birkaç soru sormak isterim.

Ben de öyle düşünüyorum. Game Pass'in aylık verdiği oyunlar kalıcı mı oluyordu? Örnek veriyorum, nisan ayında Game Pass üyeliğine çıkan bir oyunu oynayabiliyor muyum?

4K televizyonum yok ve pek bir farkın olmadığını söylüyorlar. Beni tek korkutan şey, 2-3 sene sonra Xbox One'ın oyun desteğini kesip kesmeyecekleri. Sonuçta oyunların grafik yapıları artıyor. Bundan 7-8 sene önce çıkan bir konsolun birkaç sene sonra daha geçerli kalabilir mi?

Hayır üyeliğiniz bitince oyunları oynayamazsınız tekrar üyelik almadığınız halde yani 1 aylık üyelik alıp nisan ayında çıkan oyunu oynayamazsınız tekrardan üyelik almanız gerekir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı