Öncelikle kolay gelsin. Intel i3 9100F işlemci ile R5 2600 işlemci arasında yaklaşık 400 lira gibi bir fark var. İnternetten baktığımda o kadar fazla fark göremedim. SSD sonradan eklemek istiyorum SSD şu anlık yok sistemde. Bir de ekran kartı konusunda takıldım 4 GB ekran kartları aynı fiyat.8 GB olması aynı fiyat.Fark ne diğerlerinden ? Önerilerinizi bekliyorum.
Kasa, RAM kötü. HDD yerine SSD alın. Aksi taktirde bilgisayar kağnı gibi olacaktır. Üstelik R5 2600 almanız o fiyata değecektir. Farklı sitelerden toplama şansınız var ise çok daha iyi bir sistem toplayabilirim.
Kasa, RAM kötü. HDD yerine SSD alın. Aksi taktirde bilgisayar kağnı gibi olacaktır. Üstelik R5 2600 almanız o fiyata değecektir. Farklı sitelerden toplama şansınız var ise çok daha iyi bir sistem toplayabilirim.
Bu hale getirdim.1 tblık hdd ye ihtiyacım var ssd upgradesi kolay iş 1 ay sürmeden alırım.Fiyat olarak 4 k oldu ama değdi gibi bir eksiklik görüyor musunuz hocam ?
Eki Görüntüle 548036
Bu hale getirdim. 1 TB'lık HDD'ye ihtiyacım var SSD upgradesi kolay iş 1 ay sürmeden alırım. Fiyat olarak 4 K oldu ama değdi gibi bir eksiklik görüyor musunuz hocam?
Eki Görüntüle 548036
Bu hale getirdim. 1 TB'lık HDD'ye ihtiyacım var SSD upgradesi kolay iş 1 ay sürmeden alırım. Fiyat olarak 4 K oldu ama değdi gibi bir eksiklik görüyor musunuz hocam?