Bu mouseler daha çok claw grip için uygun değil mi?Razer Viper V2 Pro RZ01-04390200-R3G1 Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper V2 Pro RZ01-04390200-R3G1 Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper V2 Pro RZ01-04390200-R3G1 Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lamzu Atlantis OG PRO 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
önerilerin için teşekkür ederim ama claw grip ve palm mouselar hakkında bilgim var bunlar daha çok clawa uygun diye biliyorum bende, benim fingertip mouselarla ilgili pek bilgim yok bu yüzden sormak istedim arka kısmı daha basık yüksek olmazsa daha iyi olur mesela gproxin arkası beni rahat hissettirmiyor deneme şansım olmuştu yani kısaca fingertip için uygun ve arka kısmı basık bir mouse ariyorum kucuk buyuk farketmıyorRazer Viper V2 Pro RZ01-04390200-R3G1 Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper V2 Pro RZ01-04390200-R3G1 Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper V2 Pro RZ01-04390200-R3G1 Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lamzu Atlantis OG PRO 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
evet ben de öyle biliyorumRazer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.897,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lamzu Thorn 4K Wireless Mouse
Beyaz renk seçeneğinde ürün standart olarak 1000 Hz gelmektedir. 4000 Hz kullanmak için Lamzu 4K Wireless Dongle ayrıca satın almanız gerekmektedir. Siyah renk seçeneği standart olarak 4000 Hz desteklemektedir, kutu içeriğinden 4K Wireless Dongle çıkmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası...wraithesports.com
Ninjutso Sora 4K Wireless Mouse
Kargoya verilme süresi: 1 iş günü Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...wraithesports.com
Bu mouseler daha çok claw grip için uygun değil mi?
Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.897,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lamzu Thorn 4K Wireless Mouse
Beyaz renk seçeneğinde ürün standart olarak 1000 Hz gelmektedir. 4000 Hz kullanmak için Lamzu 4K Wireless Dongle ayrıca satın almanız gerekmektedir. Siyah renk seçeneği standart olarak 4000 Hz desteklemektedir, kutu içeriğinden 4K Wireless Dongle çıkmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası...wraithesports.com
Ninjutso Sora 4K Wireless Mouse
Kargoya verilme süresi: 1 iş günü Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...wraithesports.com
Bu mouseler daha çok claw grip için uygun değil mi?
peki gproxle rahat edemedigimi düsünürsek ne almalıyım bu söylediklerinizden anladım bu arada tüm söylediklerinizi teşekkür ederim yorumlarınız içinFingertip kullanan biri claw tutuşa da palm tutuşa da uyumlu olan modelleri kullanabilir sorun olmaz.
Parmak uçlarıyla tutuyor farenin yüksek alçak olması pek umursanmaz.
Örnek olarak böyle ürünleri verebilirim. Sadece tutulan yer var gerisi yok. Olsa da olmasa da farkı olmaz. Parmak uçlarından başka bir yer kullanılmıyor fareyi tutarken nasıl olsa.
Eki Görüntüle 2013768
Fingertip kullanıcısı tutuş biçimine uygun mouse seçemez çünkü hepsine uyum sağlar. Da V3 Pro ile de rahat eder, Viper V2 Pro ile de, Atlantis veya thorn ile de rahat edebilir.
Ancak kendim için konuşmak gerekirse geniş ürünlerde daha rahatım. Genelde fingertip kullandığımı düşünürsem. V3 Pro elimdeki xtfy m4'ten çok daha rahat gelmişti.
Ki basık ürün istiyorum atlantis veya v2 pro daha mantıklı olacaktır bu durumda.
Benim fikrimce ergo tarz mouse tercih etmelisiniz. Şu ana kadar kullandığınız tarz mouseler nasıldı?peki gproxle rahat edemedigimi düsünürsek ne almalıyım bu söylediklerinizden anladım bu arada tüm söylediklerinizi teşekkür ederim yorumlarınız için
Peki G PRO X'le rahat edemedigimi düsünürsek ne almalıyım bu söylediklerinizden anladım bu arada tüm söylediklerinizi teşekkür ederim yorumlarınız için.
daha önce ilk olarak rival 110 kullanmıştım, sonrasında razer dv2 mini kullandım şuanda süperlightı aktif olarak 5 gün denedim ama alışamadım bir türlü şu arka kısmı yüksek çokta yüksek değil ama rahatsız etti bu kadar.Benim fikrimce ergo tarz mouse tercih etmelisiniz. Şu ana kadar kullandığınız tarz mouseler nasıldı?
yani da v3 proya gecersem rahat edebilir miyim bilmiyorum uzun kullanımdaDa V3 Pro kullanmış biri olarak benim şahsi tercihim da V2 Pro olur ancak da V3 Pro ile de rahat edeceğinizi düşünüyorum.
Razer'in kalitesi bir başka açıkçası bu konuda...
Shape farklılıkları burada. Karışık birazcık ancak konudaki tüm ürünlerin karşılaştırması diyeyim.
Eki Görüntüle 2013791
Bu linkten tek tek kendiniz karşılaştırabilirsiniz.EloShapes - Mouse Comparison Tools
Find and compare the shapes and specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for you!www.eloshapes.com
teşekkür ederim bu shape sayfası icin bayagi isime yaricak fikir sahibi oluyorum az cok rival 110la benziyor süperlight baya belki de uzun sürede alışıp benimseyebilirim fingertiple birlikte da v3 e de yönelebilirim bılmıyorum cok kararsız kaldım sizlerin aktif olarak kullandıgınız mouselar nedir onları da merak ettimDa V3 Pro kullanmış biri olarak benim şahsi tercihim da V2 Pro olur ancak da V3 Pro ile de rahat edeceğinizi düşünüyorum.
Razer'in kalitesi bir başka açıkçası bu konuda...
Shape farklılıkları burada. Karışık birazcık ancak konudaki tüm ürünlerin karşılaştırması diyeyim.
Eki Görüntüle 2013791
Bu linkten tek tek kendiniz karşılaştırabilirsiniz.EloShapes - Mouse Comparison Tools
Find and compare the shapes and specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for you!www.eloshapes.com
Daha önce ilk olarak Rival 110 kullanmıştım, sonrasında Razer DV2 mini kullandım şu anda Superlight'ı aktif olarak 5 gün denedim ama alışamadım bir türlü şu arka kısmı yüksek çok da yüksek değil ama rahatsız etti bu kadar.
Yani da V3 Pro'ya gecersem rahat edebilir miyim bilmiyorum uzun kullanımda.
Teşekkür ederim bu shape sayfası icin bayagi isime yarayacak fikir sahibi oluyorum az cok Rival 110la benziyor Superlight bayağı belki de uzun sürede alışıp benimseyebilirim fingertiple birlikte da v3'e de yönelebilirim bılmıyorum cok kararsız kaldım.