3.500 TL'ye GameSir Cyclone 2 alınır mı?

Bütçe
3500

SensOuma

Hectopat
2 aydır gamepad araştırıyorum, bir türlü karar verebilmiş değilim. Bütçem 3.500 TL ama daha ucuz bir şey de alınabilir elbette. Aklımda GameSir Cyclone 2 var ve bu fiyat bandında önerilen en iyi ürün diye biliyorum. Cyclone 2'nin ışıklandırmalarında ve başka kısımlarında kronik sorunlar var diye birçok yerde yazı okudum. İnsan 3.000 TL gibi bir fiyata çıkınca almışken temiz, kronik sorunu olmayan bir ürün satın almak istiyor. Cyclone 2'yi deneyimlemiş ya da fikri olan kişilerin yorumlarını merak ediyorum.

Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum, Cyclone 2 mekanik tuşlar kullanıyor, maalesef daha önce böyle bir ürün kullanmadım ve deneyimleme şansım da olmadı. İlk ve tek kullandığım gamepad F310 idi. ATK Battle Axe Pro diye bir ürün de gördüm ama içim maalesef ısınmadı. Yay sesi çıkardığına dair çok fazla yazı var. Açıkçası gamepad arayışımdaki en büyük neden kablosuz olmasını istemem. Yani Cyclone 2 gibi üst bir modele çıkmama gerek var mı bilmiyorum ama almışken de bir kere tam alıp uzun süre kullanmak istiyorum, bu yüzden bu kadar süredir araştırıyorum ve çok ürün olduğundan karar veremiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Ben Iyzico kampanyasını Parolapara ile birleştirerek 2599 TL olan Fantech Eos Pro II S kontrolcüyü 1699 TL'ye aldım geçtiğimiz aylarda. Cyclone 2'den tek dezavantajı dock ile gelmemesi. Onun dışında her şeyi dolu dolu ve kalite hissinden memnunum. Tasarımını çok beğenerek aldım. Mekanik tuşları var. Analog stickler TMR ve stick kısımları değişebiliyor daha uzunlarıyla. D-Pad kısmının farklı çeşitlerini koymuşlar kutuya. Alıcısı gayet ufak ve 1000 Hz polling. Işıklandırması sadece analoglar altında var ve gayet çeşitli. Yakın zamanda bir inceleme de yazmayı düşünüyorum bu kol hakkında. Öneririm kesinlikle.

Link: Fantech EOS Pro II Oyun Kolu

2 aydır gamepad araştırıyorum, bir türlü karar verebilmiş değilim. Bütçem 3.500 TL ama daha ucuz bir şey de alınabilir elbette. Aklımda GameSir Cyclone 2 var ve bu fiyat bandında önerilen en iyi ürün diye biliyorum. Cyclone 2'nin ışıklandırmalarında ve başka kısımlarında kronik sorunlar var diye birçok yerde yazı okudum. İnsan 3.000 TL gibi bir fiyata çıkınca almışken temiz, kronik sorunu olmayan bir ürün satın almak istiyor. Cyclone 2'yi deneyimlemiş ya da fikri olan kişilerin yorumlarını merak ediyorum.

Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum, Cyclone 2 mekanik tuşlar kullanıyor, maalesef daha önce böyle bir ürün kullanmadım ve deneyimleme şansım da olmadı. İlk ve tek kullandığım gamepad F310 idi. ATK Battle Axe Pro diye bir ürün de gördüm ama içim maalesef ısınmadı. Yay sesi çıkardığına dair çok fazla yazı var. Açıkçası gamepad arayışımdaki en büyük neden kablosuz olmasını istemem. Yani Cyclone 2 gibi üst bir modele çıkmama gerek var mı bilmiyorum ama almışken de bir kere tam alıp uzun süre kullanmak istiyorum, bu yüzden bu kadar süredir araştırıyorum ve çok ürün olduğundan karar veremiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
@Katipke hocam kullanıyordu kendisi zaten bu konularda bilgili ve ürün hakkında daha iyi yorum yapar.

Ben de yakın zamanda bir sorun çıkmazsa almayı düşünüyorum. Eğer hâlâ almamış olursan yorum yapıp sana da düşüncelerimi paylaşırım.

Ben İyzico kampanyasını Parolapara ile birleştirerek 2599 TL olan Fantech EOS Pro II s kontrolcüyü 1699 TL'ye aldım geçtiğimiz aylarda. Cyclone 2'den tek dezavantajı dock ile gelmemesi. Onun dışında her şeyi dolu dolu ve kalite hissinden memnunum. Tasarımını çok beğenerek aldım. Mekanik tuşları var. Analog stickler tmr ve stick kısımları değişebiliyor daha uzunlarıyla. D-pad kısmının farklı çeşitlerini koymuşlar kutuya. Alıcısı gayet ufak ve 1000 Hz polling. Işıklandırması sadece analoglar altında var ve gayet çeşitli. Yakın zamanda bir inceleme de yazmayı düşünüyorum bu kol hakkında. Öneririm kesinlikle.

Link: Fantech EOS Pro II Oyun Kolu

GameSir Cyclone 2'nin fiyatına çıkmaya gerek yok o zaman aslında. İnceleyeceğim teşekkürler.

Ben de yakın zamanda bir sorun çıkmazsa almayı düşünüyorum. Eğer hâlâ almamış olursan yorum yapıp sana da düşüncelerimi paylaşırım.

Nereden almayı ve hangi rengini almayı düşünüyorsunuz? Beyaz renginde çok fazla sararma olduğu söyleniyor. Siyah alacaktım ama ne Amazon üzerinde ne de Gizala'nın kendi sitesinde stoklarda maalesef yok. Şu an Gizala'nın sitesinde iki renk de bulunmamakta.

Ben fiyatın sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum. Bahsettiğiniz kronik ışık sorununu internette çok gördüm lakin ben yaşamadım ve sanırsam şu anda bu sorunu yaşayan yok çünkü redditte hiç görmüyorum. Bana sorarsanız gerçekten çok kaliteli bir kol. EOS pro 2s'e göre artıları bilgisayar uygulamasının olması ve tmr sticklerinin daha kaliteli olması. Aynı zamanda tetik kilitleri Cyclone 2'de mekanik. Ne tarz oyunlar oynayacağımıza göre de değişir elbette ama ben yarış oyunları için fazlasıyla beğenmiştim Cyclone 2'yi. Şu anda g7 pro kullanıyorum ama Cyclone 2 kötü olduğu için değil bu kolu çok uzun süredir istediğim için geçtim.

GameSir Cyclone 2'nin fiyatına çıkmaya gerek yok o zaman aslında. İnceleyeceğim teşekkürler.

Nereden almayı ve hangi rengini almayı düşünüyorsunuz? Beyaz renginde çok fazla sararma olduğu söyleniyor. Siyah alacaktım ama ne Amazon üzerinde ne de Gizala'nın kendi sitesinde stoklarda maalesef yok. Şu an Gizala'nın sitesinde iki renk de bulunmamakta.
Ben bir tanıdıktan siyah rengini alacağım hocam ama Amazonda siyah rengi de beyaz rengi de stokta gözüküyor bende.

Ben fiyatın sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum. Bahsettiğiniz kronik ışık sorununu internette çok gördüm lakin ben yaşamadım ve sanırsam şu anda bu sorunu yaşayan yok çünkü Reddit'te hiç görmüyorum. Bana sorarsanız gerçekten çok kaliteli bir kol. EOS Pro 2S'e göre artıları bilgisayar uygulamasının olması ve tmr sticklerinin daha kaliteli olması. Aynı zamanda tetik kilitleri Cyclone 2'de mekanik. Ne tarz oyunlar oynayacağımıza göre de değişir elbette ama ben yarış oyunları için fazlasıyla beğenmiştim Cyclone 2'yi. Şu anda G7 Pro kullanıyorum ama Cyclone 2 kötü olduğu için değil bu kolu çok uzun süredir istediğim için geçtim.

Oynayacağım oyunlara Elden Ring, Hollow Knight: Silksong gibi örnekler verebilirim ama tabii ki değişkenlik gösterebiliyor her türden oyunlar oynuyorum. Gerçekten her anlamda kaliteli bir gamepad. Beyaz rengini alsam sararacağını biliyorum ama siyah rengi de stoklarda bulunmuyor, mecbur bekleyeceğim artık.

Ben bir tanıdıktan siyah rengini alacağım hocam ama Amazon'da siyah rengi de beyaz rengi de stokta gözüküyor bende.

Satıcı GameSir Türkiye. Açıkçası satıcı olarak Gizala üzerinden almayı düşünüyordum.
@Katipke Satıcı GameSir Türkiye olması sorun olur mu acaba? Gizala üzerinden almayı düşünüyordum normalde.

Satıcı GameSir Türkiye. Açıkçası satıcı olarak Gizala üzerinden almayı düşünüyordum.
@Katipke Satıcı GameSir Türkiye olması sorun olur mu acaba? Gizala üzerinden almayı düşünüyordum normalde.
Bu isimle Bir satıcı hiç görmemiştim ama ınstagram'da gamesir TR hesabı gizala satıcısına yönlendiriyor alıcıyı. Belki gamesir ürünlerini kendisi satmak için bir satıcı profili oluşturmuştur bilmiyorum. Lakin sorun çıkacağını pek düşünmüyorum

Bu isimle bir satıcı hiç görmemiştim ama Instagram'da GameSir TR hesabı gizala satıcısına yönlendiriyor alıcıyı. Belki GameSir ürünlerini kendisi satmak için bir satıcı profili oluşturmuştur bilmiyorum. Lakin sorun çıkacağını pek düşünmüyorum.

Ne olur ne olmaz Gizala üzerinden alayım. Beyaz alsam bir sorun olur mu acaba? Kesin sararacak ama bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı