3.500 TL'ye Gigabyte A520M-K V2 için M.2 SSD önerisi

Ana kartım Gigabyte A520M-K v2.
Bütçe de maximum 3.500
Kioxia Exceria Pro 1 TB nasıl sizce? Başka önerileriniz varsa bekliyorum.
Exceria Pro alın, para üstü ile de SSD soğutucu alabilirsiniz.

Kalite ve fiyat oalark nasıl peki değer mi?
Sık sık önerdiğimiz F/P bir model zaten. Isınması dışında pek sıkıntısı yok, tabi siz Gen 3 hızında kullanacağınız için pekte ısınmaz. 4000TL civarına filan daha iyi alternatifler var.

Hocam ben gen 3 için ne almalıyım peki.

Sık sık önerdiğimiz F/P bir model zaten. Isınması dışında pek sıkıntısı yok, tabii siz gen 3 hızında kullanacağınız için pek de ısınmaz. 4000TL civarına filan daha iyi alternatifler var.

Bütçem maximum 3.500 TL
M.2 yazma ve okuma hızı da anladığım kadarıyla 4 GB'ye kadar destekliyormuş önerileriniz var mı?

Hocam ben gen 3 için ne almalıyım peki.
Gen 3'e bakmayın. Gen 4 SSD'yi Gen 3'te kullansanız birşey olmaz, dediğiniz gibi 4GB hızına takılır.

Bu fiyatada daha iyisi yok zaten, alternatif MLD M700 var ama Exceria Pro daha uygun olur.

Gen 3'e bakmayın. Gen 4 SSD'yi gen 3'te kullansanız bir şey olmaz, dediğiniz gibi 4 GB hızına takılır.

Bu fiyatada daha iyisi yok zaten, alternatif MLD M700 var ama Exceria Pro daha uygun olur.

Tamam sorun çıkmayacaksa eğer exeria Pro alacağım o zaman
Sıfır alacağım ama herhangi bir hatası olup olmasığını nasıl anlayabilirim peki.

Bu nasıl peki.

Tamam sorun çıkmayacaksa eğer exeria Pro alacağım o zaman
Sıfır alacağım ama herhangi bir hatası olup olmasığını nasıl anlayabilirim peki.
Geldiği zaman CrystalDiskInfo ile sağlığına, CrystalDiskMark ile hızına bakarsınız.
HDTune ile de 200-300GB gibi yazmada istikrarı ölçebilirsiniz.

Bu nasıl peki.
Aynı donanıma sahipler ama Exceria'nın IOPS değerleri daha yüksek ve MLD'nin TBW garantisi belli değil. Çoğunlukla laptoplara veya Exceria Pro pahalı ise öneriyorum.
Exceria'ya karşım serin oyüzden laptoplar için iyi ama masaüstünde sıcaklık sorun değil zaten.

Geldiği zaman CrystalDiskInfo ile sağlığına, CrystalDiskMark ile hızına bakarsınız.
HD Tune ile de 200-300GB gibi yazmada istikrarı ölçebilirsiniz.

Aynı donanıma sahipler ama Exceria'nın IOPS değerleri daha yüksek ve MLD'nin TBW garantisi belli değil. Çoğunlukla laptoplara veya Exceria Pro pahalı ise öneriyorum.
Exceria'ya karşım serin o yüzden laptoplar için iyi ama masaüstünde sıcaklık sorun değil zaten.

Anladım Exceria Pro alayım o zaman teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı