3.500 TL'ye i5 4690 ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Anakart olarak Asus H81M-Plus düşünüyorum.Bu anakart nasıl bi fikriniz var mı ? Tek modül ram alıcam bu arada 2 slot olduğu için anakartta.

İşlemci soğutucu gerek duymuyorum aslında.Msi Z97 Gaming 5 düşünüyorum bide anakartı o nasıl uygun olur mu ? 3.500 almışkende overclock yapmıcak olsam bile ses kalitesi ve diğer özelliklerinin de iyi olması taraftarıyım.

Soğutucu alırsanız biraz daha sessiz olur ve işlemcide daha az ısınır. Ama stok soğutucuda işini görür karar sana kalmış. Msı H97 gaming 3' de de aynı ses çipi var. Msı sitesinde resimlere ve özelliklere bakabilirsiniz. MSI Türkiye H97 GAMING 3.
O.C yapmayacaksanız o kadar para vermeyin. Gerçi O.C bunda da yapıyormuş ama bana pek inandırıcı gelmedi. Zaten yapmayacağım diyorsunuz.

Overclock işine girmeyi sevmiyorum açıkcası daha öncede hiç girmedim.Bi ara amd sistem toplamak istedim sonra intel daha performanslı oldugunu farkettim.Hala kararsızım.

İntel al. Bu yazdığım sistem sana çok iyi bir şekilde yeter. Uzun soluklu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…