Klavye olarak Aula Win60 HE Pro veya Win68 he Max almayı düşünüyorum. Mouse olarak Attack Shark X3 Superlight düşünüyorum fakat switch problemi var deniyor emin değilim. Bütçe 3500TL. Önerileri sebepleri ile yazarsanız memnun olurum.
Klavye olarak Aula Win60 HE Pro veya Win68 he Max almayı düşünüyorum. Mouse olarak Attack Shark X3 Superlight düşünüyorum fakat switch problemi var deniyor emin değilim. Bütçe 3500TL. Önerileri sebepleri ile yazarsanız memnun olurum.
O fiyata alınan manyetikten hayır gelmez. Mad en net örneği. Millet atladı fiyatından dolayı. Şu anda herkes şikayetçi. Ya bütçeyi yükseltin ya da tüm bütçeyle 1 ürün alın.
O fiyata alınan manyetikten hayır gelmez. Mad en net örneği. Millet atladı fiyatından dolayı. Şu anda herkes şikayetçi. Ya bütçeyi yükseltin ya da tüm bütçeyle 1 ürün alın.
Bu butcelerde mekanikler kalite olarak cok daha ustun. Malzeme kalitesi, yalitim, yazim hissiyatı olarak daha iyiler. Manyetiklerin sanildigi gibi bir avantajida yok, bunu bir manyetik kullanicisi olarak soyluyorum.
Revizyondan sonra iyi bir klavye degil, PCB kalitesi rakiplerinden cok geride. Switchleride hala büyük soru isareti. Kullananlarin elinde kalacakmi kalmayacakmi kalitesi ne belli degil, en ufak aciklama yapmiyor Wraith.