3.500 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
3.500
Metrodayım şu an hocam inceleme kısmına gelin bulursunuz.
Bahsettiğiniz konuya baktım şimdi hocam, sorun yaşayan da var yaşamayan da. Kafamı karıştırdı biraz aslında, Scyrox V6 için önerebileceğiniz kaliteli skatez var mıdır?

ESPTiger Ice V2 veya Obsidian skates bakabilirsiniz.
X-Raypad Jade Universal Dot Skates çok öneren gördüm hocam, ne diyorsunuz? Bu ürün hakkında bir bilginiz var mıdır? ESPTiger Ice V2, ESPTiger Yanzi, X-Raypad Jade, X-Raypad Obsidian arasında en iyiden en kötüye bir sıralama yapma şansınız var mıdır hocam? Mouse'nin mümkün olabildiğince sürtünmeden ve rahat hareket etmesini istiyorum. Bir de uzun ömürlü olması daha iyi olur.

X-Raypad Obsidian ve ESPTiger Ice V2’yi biliyorum sadece.
O ikisi arasındaki fark ise obsidian dayanıklılık üzerine Ice V2 ise daha pürüzsüz kayan bir skates.
Amaçlara göre ikisi de sorun çıkarmaz.

X-Raypad Obsidian ve ESPTiger Ice V2’yi biliyorum sadece.
O ikisi arasındaki fark ise obsidian dayanıklılık üzerine Ice V2 ise daha pürüzsüz kayan bir skates.
Amaçlara göre ikisi de sorun çıkarmaz.
Şöyle bir tablo buldum hocam:

Soldan sağa en hızlı sıralaması buymuş, ne kadar doğru bir tablo bilmiyorum tabii. Meteorite cam bir skates olduğu için aralarından en hızlısı oymuş fakat 550TL'ye içinden sadece 8 adet çıkıyormuş. Anlayacağınız biraz tuzlu, dolayısıyla aralarından en iyisi hız olarak Jade modeli. İçinden 40 tane dot çıkıyormuş fakat buna da diğerlerine kıyasla daha hızlı yıprandığı söyleniyor. Bir de dot ile donut skates arasındaki fark nedir? Biliyor musunuz?

Amacın hız mı ki? Oynadığın oyun türü ne? Aim odaklı CS2 falansa hıza çok dikkat etme derim. Kontrol odaklı bak.

Amacın hız mı ki? Oynadığın oyun türü ne? Aim odaklı CS2 falansa hıza çok dikkat etme derim. Kontrol odaklı bak.
Yani hocam Valorant, CS2, PUBG gibi oyunlar oynuyorum. Bilek oyuncusuyum fakat burdaki isteğim mouseyi hareket ettirdiğimde o sürtünmeyi minimuma indirmek, kontrolü bence kişi yine kendi sağlayabilir fakat o sürtünmeyi kişi istese de ortadan kaldıramaz. Jade veya Obsidian arasında kaldım şu anlık. Bir de ESPTiger Ice V2 modeli bunlardan daha mı iyidir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…