3.500 TL'ye SSD ve termal macun önerisi

Bütçe
3500

settheboss

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar yeni SSD alacağım 1 TB'lık. Aynı zamanda termal macunda almayı düşünüyorum. F/P bildiğiniz ürünler varsa önerebilirsiniz. MX4 almayı düşünüyorum termal macun olarak. SSD olarak kafamda bir şey yok 1 TB'lık lazım bütçe 3500 TL önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Arkadaşlar selamlar yeni SSD alacağım 1 TB'lık. Aynı zamanda termal macunda almayı düşünüyorum. F/P bildiğiniz ürünler varsa önerebilirsiniz. MX4 almayı düşünüyorum termal macun olarak. SSD olarak kafamda bir şey yok 1 TB'lık lazım bütçe 3500 TL önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Teknobiyotik dışı satıcı önermiyorum. Orjinal distribütörü çünkü ve çok sahtesi var ürünün.

KC3000'den bi tık daha iyi.

MX-4 iyi düşünmüşsün. Hepsiburadaya bak belki kuponun vardır güzel fiyata gelir.
SSD olarak da KC3000 on numara tercih olur bu bütçeye.
Teknobiyotik dışı satıcı önermiyorum. Orjinal distribütörü çünkü ve çok sahtesi var ürünün.

KC3000'den bi tık daha iyi.
eyvallah hocam sağolun çok teşekkür ediyorum

Teknobiyotik dışı satıcı önermiyorum. Orijinal distribütörü çünkü ve çok sahtesi var ürünün.

KC3000'den bir tık daha iyi.

Hocam MX4 termal macunum var işlemcinin soğutucusunu değiştireceğim işlemci soğutucusunun içindende termal macun çıktı işlemci soğutucusunun içinden çıkanın w/mk değeri 14.3 MX 4 ten tüksek kullanılır mı? Yoksa MX4 mü süreyim.

Hocam MX4 termal macunum var işlemcinin soğutucusunu değiştireceğim işlemci soğutucusunun içindende termal macun çıktı işlemci soğutucusunun içinden çıkanın w/mk değeri 14.3 MX 4 ten tüksek kullanılır mı? Yoksa MX4 mü süreyim.
Çıkanı kullanın, en kötü tekrar değiştirirsiniz. Tabi paket değilde, şırınga filan ise MX 4 kullanın.

İçinden çıkan şırıngada 1g.
4g MX-4'ü ben 6 defa kullandım ve hala içinde 2-3 seferlik var. Zaten azıcık sürmeniz yetiyor, genede size kalmış. Ben hali hazırda MX-4 açık ise onu kullanın, diğeri temiz dursun diye dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı