3.500TL mouse önerisi

Bütçe
3000

L0fi

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Mevcut olarak Darmoshark M3S mouse kullanıyorum.

Bütçe olarak 3500 liralara çıkabilirim. Ancak mümkünse 3000 lira civarında kalmak istiyorum.

Sensörden ve MCU'dan çok fazla anlamıyorum. En azından M3S'e göre bir güncelleme yapmak istiyorum. Genel tutuş tercihim palm grip. El büyüklüğümün 17 cm olduğunu hatırlıyorum.
Şımarık bir istek olarak da uzatma kablolu bir dongle'a hayır demek istemem.

Wraith'te biraz dolaştıktan sonra önüme çıkan alternatifler bunlar:

(Hafifliğin farkındayım ancak düşük batarya kapasitesi soru işareti yaratıyor)
Başka önerileriniz varsa duymak isterim.

Son düzenleme:

Eğer bütçenizi biraz daha arttırısanız güzel bir mouse a benziyor kendim vxr R1 kullanıyorum bütçenizde değişiklik olursa bu farede önerebilirim.

Merhabalar,

Bütçe olarak 3500 liralara çıkabilirim. Ancak mümkünse 3000 lira civarında kalmak istiyorum.

Sensörden ve MCU'dan çok fazla anlamıyorum. En azından M3S'e göre bir güncelleme yapmak istiyorum. Genel tutuş tercihim palm grip. El büyüklüğümün 17 cm olduğunu hatırlıyorum.
Şımarık bir istek olarak da uzatma kablolu bir dongle'a hayır demek istemem.

Tanto ve Scyrox’u eleyin direkt. X1 V2 güzel seçenek. Orta modelini tercih edebilirsiniz. Atılan Leviathan da alınabilir. Seçenek çok.

3 bin sizin için daha uygunsa ES21 Pro en mantıklısı olur.

Merhaba,

Sensörden ve Mcu'dan çok fazla anlamıyorum. En azından m3S'e göre bir güncelleme yapmak istiyorum. Genel tutuş tercihim palm grip. El büyüklüğümün 17 cm olduğunu hatırlıyorum.
Şımarık bir istek olarak da uzatma kablolu bir Dongle'a hayır demek istemem.

RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse kesinlikle bu mouse 5-6k TL'ye kadar rakibi yok.

Eğer bütçenizi biraz daha arttırısanız güzel bir mouse a benziyor kendim vxr R1 kullanıyorum bütçenizde değişiklik olursa bu farede önerebilirim.
Merhabalar, W1 açısından bir soru işaretim var, online sürücü mevzusu kafamda soru işareti yaratıyor. Uzun vadeli olarak siteye erişip erişemeyeceğime dair kafamda yersiz bir korku oluştu sadece. Ancak anladığım kadarıyla dongle ile bütün bu ayarları fiziksel şekilde de yapabiliyoruz..

RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse kesinlikle bu mouse 5-6k TL'ye kadar rakibi yok.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Yukarıda başka bir arkadaşın önerdiği Wraith W1 dongle/ekranı ile biraz aklımı karıştırdı. İkisinde de PAW3950 var, Wraith'in MCU'su Pixart Flagship MCU iken RAWM'ın MCU Nordic 54L15 olarak gözüküyor. Bu iki MCU arasında önemli bir fark var mıdır? Kıssadan hisse Wraithtten iyi bir mouse mudur?

Tanto ve Scyrox’u eleyin direkt. X1 V2 güzel seçenek. Orta modelini tercih edebilirsiniz. Atılan Leviathan da alınabilir. Seçenek çok.

3 bin sizin için daha uygunsa ES21 Pro en mantıklısı olur.
ES21 Pro ile Leviathan arasındaki fark nedir?

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Yukarıda başka bir arkadaşın önerdiği Wraith W1 dongle/ekranı ile biraz aklımı karıştırdı. İkisinde de PAW3950 var, Wraith'in MCU'su Pixart Flagship MCU iken RAWM'ın MCU Nordic 54L15 olarak gözüküyor. Bu iki MCU arasında önemli bir fark var mıdır? Kıssadan hisse Wraithtten iyi bir mouse mudur?

54L15 çok daha iyi bir MCU. Dongle ve kutu içeriği hoşunuza gittiyse W1 bakılabilir. W1 için incelemelere daha bakmadım ama Leviathan’dan gerek malzeme gerek kaplama kalitesi olarak daha iyi olabileceğini düşünmüyorum.

ES21 Pro ile Leviathan arasındaki fark nedir?

ES, 52840 MCU ve TTC Gold encoder kullanıyor. Leviathan ise 54L15 MCU ve Raesha Optic encoder kullanıyor. Aradaki fiyat farkına değecek bir fark bana göre. ES alırsan da Leviathan’ın arkasından ağlamayız ama.

54L15 çok daha iyi bir MCU. Dongle ve kutu içeriği hoşunuza gittiyse W1 bakılabilir. W1 için incelemelere daha bakmadım ama Leviathan’dan gerek malzeme gerek kaplama kalitesi olarak daha iyi olabileceğini düşünmüyorum.

ES, 52840 MCU ve TTC Gold encoder kullanıyor. Leviathan ise 54L15 MCU ve Raesha Optic encoder kullanıyor. Aradaki fiyat farkına değecek bir fark bana göre. ES alırsan da Leviathan’ın arkasından ağlamayız ama.
Daha W1 incelemesi pek göremedim. Leviathan alacağım gibi gözüküyor. Teşekkür ederim, hızlı tavsiyeleriniz için.

Daha W1 incelemesi pek göremedim. Leviathan alacağım gibi gözüküyor. Teşekkür ederim, hızlı tavsiyeleriniz için.

Almadan önce fırsatınız varsa herhangi bir teknoloji mağazasına gidip Viper V3 Pro deneyin. İki ürün şekil olarak çok benzerler. Elinize uymaması durumunda Wraith maalesef iade kabul etmiyor.

Swarcow W1 için bir inceleme yapmıştı ama ne kadar detaylı daha bakmadım.

Almadan önce fırsatınız varsa herhangi bir teknoloji mağazasına gidip Viper V3 Pro deneyin. İki ürün şekil olarak çok benzerler. Elinize uymaması durumunda Wraith maalesef iade kabul etmiyor.

Swarcow W1 için bir inceleme yapmıştı ama ne kadar detaylı daha bakmadım.
Short olarak atmış incelemeyi.

Razer'dan olabildiğince uzak durmak istiyorum, neredeyse her ürününde dongle bozulması problemi yaşadım. Özellikla DAV2 Pro'da bi kere DOA dongle geldi, değişimi de yaklaşık 2 hafta sonra yine bozuldu. Razer Nari Ultimate kulaklığım da dongle problemleri yüzünden çöp oldu. Uzunca bir süre Razer'a bulaşmak istemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı