L0fi
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar,
Mevcut olarak Darmoshark M3S mouse kullanıyorum.
Bütçe olarak 3500 liralara çıkabilirim. Ancak mümkünse 3000 lira civarında kalmak istiyorum.
Sensörden ve MCU'dan çok fazla anlamıyorum. En azından M3S'e göre bir güncelleme yapmak istiyorum. Genel tutuş tercihim palm grip. El büyüklüğümün 17 cm olduğunu hatırlıyorum.
Şımarık bir istek olarak da uzatma kablolu bir dongle'a hayır demek istemem.
Wraith'te biraz dolaştıktan sonra önüme çıkan alternatifler bunlar:
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com
(Hafifliğin farkındayım ancak düşük batarya kapasitesi soru işareti yaratıyor)
Başka önerileriniz varsa duymak isterim.
Mevcut olarak Darmoshark M3S mouse kullanıyorum.
Bütçe olarak 3500 liralara çıkabilirim. Ancak mümkünse 3000 lira civarında kalmak istiyorum.
Sensörden ve MCU'dan çok fazla anlamıyorum. En azından M3S'e göre bir güncelleme yapmak istiyorum. Genel tutuş tercihim palm grip. El büyüklüğümün 17 cm olduğunu hatırlıyorum.
Şımarık bir istek olarak da uzatma kablolu bir dongle'a hayır demek istemem.
Wraith'te biraz dolaştıktan sonra önüme çıkan alternatifler bunlar:
Fantech Tanto Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Scyrox V6 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse
(Hafifliğin farkındayım ancak düşük batarya kapasitesi soru işareti yaratıyor)
Başka önerileriniz varsa duymak isterim.
Son düzenleme: