3.5mm jak B660M-K anakartta kullanılır mı?

Kullanılır. Neden kullanılmasın?

Kendi anakartım da B600 gayet de kullanabiliyorum.

Hangi kulaklığı almayı planlıyorsun? Kulaklık tavsiyesi verebiliriz istersen.

Alternatif var mı?

Biraz çıkarsan şunu önerebilirim.
Bunu da aşabiliyorsan Razer v2X bakabilirsin.

Bir de ses kalitesi güzel mi kullandığın anakart ile?

Sesini başka bir kulaklıkla kıyaslayamam o yüzden yorum yapmaktan kaçınacağım.( anakartım gigabye B660M Gaming x)

Kulaklığı gerçekten önermiyorum seçeneklerin arasından çıkarmalısın.

Malzeme kalitesi kötü. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Forumda gördüğüm diğer HS35'lere göre benimki oldukça iyi durumda ama yukarısında ufak bir çatlama bende yaşadım Japon yapıştırıcı ile çatlağı kapattım şimdilik sıkıntısı yok.

Eki Görüntüle 1778630

Mikrofonu pek tatmin edici değil günümüzde alınabilir bir kulaklık olmadığını düşünüyorum 800 TL civarına.

Technopat'ın kendisinin çektiği bir inceleme videosu var orada söylenenlere genel olarak katılıyorum.

Ayrıca mikrofona +10-20 dB ses desteği verin ve ağzınıza çok yaklaştırmayın pop filter olmadığından dolayı(en azından ben buna bağladım nefes sesinin gitmesini) konuşurken nefes sesi karşıya gidiyor ağzınıza çok yakın olunca.

Ben mikrofon için bu şekilde kullanım yapıyorum.

Eki Görüntüle 1778620

Ayrıca Denetim Masası'ndan sesi 100'e çekin resimdeki gibi.

Eki Görüntüle 1778623

Kulağı pişirme durumu bu kulaklıkta da oluyor her ne kadar deri malzeme kullanılmamış olsa da fakat deri kulaklıklara göre daha rahat ettiğimi söyleyebilirim.

Ses yalıtımını ölçemedim tek kişi olduğumdan. Dışarıya ses veriyordur ama büyük ihtimal.

Kabloları biraz kısa ve plastik bence bu bir eksi plastik kablo pek sevmiyorum.

Tek jak üzerinden hem kulaklık hem mikrofon kullanımı yapamıyorum (belki ben becerememişimdir) ürünün yanında gelen ara kablo ile kullanıyorum.

Şimdilik görüşlerim bu şekilde sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz biliyorsam cevap vermeye çalışırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı