3.5mm jakı USB'ye çevirme

eferimed

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Evde Oturmak
Kafa üstü kulaklığım bozuldu, ben de kulak içine geçtim. Telefon kulaklığı ama onun da bir tarafından ses gelmemeye başladı. Ben de telefon kulaklığının kablosunu kafa üstü kulaklığıma bağlamayı denedim olmadı, tek taraf ses verdi. Ben kafaüstü kulaklığımı jak değil de USB yapabilir miyim? Çok fazla USB kablom var, yaparsam ses verir mi ya da ses vermesi için ne yapmalıyım, yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
USB çıkışı dijital, 3.5mm çıkışı analog. USB kulaklıklar kendi içlerinde ses kartına sahip oluyorlar, bu sayede dijital bir çıkıştan ses alınabiliyor, zira sinyali analoğa çeviyen şey ses kartı. USB ses kartı alıp kulaklığı ona bağlayabilirsiniz ama zannedersem bu sizin istediğiniz şey değil, zira problem ses kartı değil kulaklığın kablosu kaynaklıyken bunun bir anlamı olmaz.

Sizin sorunuzu tam anlayamadım açıkçası. Kablo hasarlıysa ucun alakasını pek çözemedim. Ayrıca jakta sıkıntı varsa 3.5mm başka jak alabilirsiniz kendiniz onarmak istiyorsanız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı