3.600 TL sistem toplama

J.Reverdi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ekran kartı ve monitör alındı. (R9 Fury, 1080p FreeSync LG Monitör) Geriye 2.000 TL kadar bir bütçe kalıyor. Ben ise şu parçaları düşünüyorum:

İşlemci: İntel i5 6600
Anakart: http://www.vatanbilgisa...mhz-vgadvi-anakart.html
SSD: 240 Gb Kingston UV400
HDD: 1 TB WD
Güç kaynağı: En az 600 Watt 80 plus bir güç kaynağı önerebilirsiniz.
RAM: 8 ya da 16 GB bir RAM önerebilirsiniz.
Kasa: Uygun fiyatlı 307 mm ekran kartı sığacak Mini Tower bir kasa arıyorum, Middle Tower önermeyin. Küçük kasa bulamazsam uzay montaj yapacağım.

Karar veremediklerim Güç Kaynağı ve Ram bir de bulamadığım 307 mm ekran kartı sığacak Micro Atx kasa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan bilgisiyar'dan alıcaksan pahalı oluyor.

Aynen o anakart çok uymamış MSI Bazooka veya Asrock hyper almanızı öneririm.

Güç kaynağıda High Power'ınkini öneririm Teknobiyotik'de 200 tl

Arkadaşlar bütçeyi biraz artırıp işlemciyi i7 6700k anakartı da Gigabyte Z170 Gaming K3 yapmayı düşünüyorum, ne dersiniz? Tabi bu anakart için fazla büyük olmamak kaydıyla uygun fiyatlı Middle Tower bir kasaya yöneleceğim. Güç kaynağını hallettim bu arada onu önerilerinizden çıkarabilirsiniz.

Son düzenleme:
Gayet güzel olur kasa olarak da dark n10 önerebilirim, bu sistem size çok daha fazla performans verecektir

Gayet güzel olur kasa olarak da dark n10 önerebilirim, bu sistem size çok daha fazla performans verecektir
Kasa gayet güzelmiş hocam da fazla büyük, ben ufak bir şey arıyorum. ATX anakartın sığacağı daha küçük kasalar var mıdır, bu şekilde sade tasarımlı?

Son düzenleme:
Bu kasa aslında fazla da büyük değil bence tam boyutu yan penceresi var üst tarafta radyatör yeri var, psu yeri falan gizli bence sizin için ideal bir kasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…