3 - 7 bin TL'ye klavye önerisi

Bütçe
3000-7000

Kitsunechan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamın aleyküm, iyi sosyaller.
Custom klavyelere aşırı düşkünüm fakat çok pahalılar ve parça bul, değiştir, sürekli falan uğraşma isteğim pek kalmadı. Artık yaş ilerliyor, heves kalmıyor. Bunca zaman aşırı sesli klavyeler kullandım, blue switchlerden kafamı şişirdim. Artık tok sesli ya da sessiz denilebilecek klavyeler istiyorum. İllaki bileniniz vardır, karşınıza gelmiştir. Rahatlatıcı bir sesi ve CS, Valo gibi oyunlarda rahat edeceğim klavye önerilerinize açığım. Tercihim kablosuz olması fakat her türlü önerinizi seve seve değerlendiririm, marka hiç fark etmez. Şu sıralar mini ekranlı klavyeleri görüyorum, onlardan da öneriniz varsa çok mutlu olurum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamünaleyküm, iyi sosyaller.
Custom klavyelere aşırı düşkünüm fakat çok pahalılar ve parça bul, değiştir, sürekli falan uğraşma isteğim pek kalmadı. Artık yaş ilerliyor, heves kalmıyor. Bunca zaman aşırı sesli klavyeler kullandım, blue switchlerden kafamı şişirdim. Artık tok sesli ya da sessiz denilebilecek klavyeler istiyorum. İllaki bileniniz vardır, karşınıza gelmiştir. Rahatlatıcı bir sesi ve CS, Valorant gibi oyunlarda rahat edeceğim klavye önerilerinize açığım. Tercihim kablosuz olması fakat her türlü önerinizi seve seve değerlendiririm, marka hiç fark etmez. Şu sıralar mini ekranlı klavyeleri görüyorum, onlardan da öneriniz varsa çok mutlu olurum. Teşekkürler.

VGN V87 PRO Mekanik Klavye rahatlatıcı bir ses istiyorsan bunu öneririm doğrusu bu bütçede elbet ki çok daha iyileri var ama ses olarak stok olarak en güzel ve rahatlatıcı sese sahip klavye bu olabilir.

VGN V87 PRO Mekanik Klavye rahatlatıcı bir ses istiyorsan bunu öneririm doğrusu bu bütçede elbet ki çok daha iyileri var ama ses olarak stok olarak en güzel ve rahatlatıcı sese sahip klavye bu olabilir.

Herhangi bir video var mıdır bildiğin atabileceğin, ve Rapid trigger gibi özellikler bunda bulunuyor mu?

Arkadaşlar selamın aleyküm, iyi sosyaller.
Custom klavyelere aşırı düşkünüm fakat çok pahalılar ve parça bul, değiştir, sürekli falan uğraşma isteğim pek kalmadı. Artık yaş ilerliyor, heves kalmıyor. Bunca zaman aşırı sesli klavyeler kullandım, blue switchlerden kafamı şişirdim. Artık tok sesli ya da sessiz denilebilecek klavyeler istiyorum. İllaki bileniniz vardır, karşınıza gelmiştir. Rahatlatıcı bir sesi ve CS, Valo gibi oyunlarda rahat edeceğim klavye önerilerinize açığım. Tercihim kablosuz olması fakat her türlü önerinizi seve seve değerlendiririm, marka hiç fark etmez. Şu sıralar mini ekranlı klavyeleri görüyorum, onlardan da öneriniz varsa çok mutlu olurum. Teşekkürler.
Ses olarak v87 pro çok iyidir ama ekranlı bir klayve arıyorsan ak820 pro alınabilir.

Gift switch olan modeli tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-05-06-10-32-15-185_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-05-06-10-32-15-185_com.miui.gallery.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 25
Herhangi bir video var mıdır bildiğin atabileceğin, ve Rapid trigger gibi özellikler bunda bulunuyor mu?

Hayır öyle bir özellik istiyorsan manyetik switche sahip bir klavye alman lazım ama o aradığın rahatlatıcı sesi onlarda bulman zor çok keyifli bir kullanım sunmuyorlar AK820 Pro da alabilirsin sesi de muhteşem ekranı da var ben ekrana Pikachu koydum GIF olarak dans ediyor öyle.

Hayır öyle bir özellik istiyorsan manyetik switche sahip bir klavye alman lazım ama o aradığın rahatlatıcı sesi onlarda bulman zor çok keyifli bir kullanım sunmuyorlar AK820 Pro da alabilirsin sesi de muhteşem ekranı da var ben ekrana Pikachu koydum GIF olarak dans ediyor öyle.
Manyetik switchlerdeki fark çok fazla mı peki ya da seslerinde ne gibi bir değişim oluyor?

Manyetik switchlerdeki fark çok fazla mı peki ya da seslerinde ne gibi bir değişim oluyor?
Ses olarak anca üst seviyedeki manyetik switchlerde biraz topluyorlar ama hissiyat olarak hala mekanikler kadar iyi değiller bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı