3.700 TL Sistem Önerisi

waltmeisterrr

Megapat
Selam arkadaşlar oyun amaçlı kullanılacak 3.700 lira bilgisayar arıyoruz 0 veya 2. el her türlü öneriye açığız.

Selam arkadaşlar oyun amaçlı kullanılacak 3.700 lira bilgisayar arıyoruz 0 veya 2. el her türlü öneriye açığız.
Hocam sizde tahmin edersiniz ki sıfır için çok zor bu bütçe ile. APU sistemleri 4200 e fln alırsnız illa sıfır olur diyorsanız. Olmaz diyorsanız ikinci el bir sistem bulmak mümkün. Sadece oyun için istiyorsanız xbox one s almayı düşünür müsünüz?

Benim için değilde ufak bir kardeşimiz için düşünüyorduk aslında da bu bütçede pek bir şey çıkartamadık onun bir yakını i5 2. nesil 16GB DDR3 GT 730 4GB bulmuş, alınır mı ne dersiniz?

Benim için değilde ufak bir kardeşimiz için düşünüyorduk aslında da bu bütçede pek bir şey çıkartamadık onun bir yakını i5 2. nesil 16GB DDR3 GT 730 4GB bulmuş, alınır mı ne dersiniz?
Küçük çocuk zaten Valorant, roblox, minecraft oynar kanımca bunları orta ayarlarda açmaya yetecek bir sistem ama ikinci el daha iyi bulursunuz tahminimce.

Hocam Turbox gibi markaysa uzak durun kesinlikle tabii bütçe de az fakat ikinci elde bütçe azıcık daha artırılıp RX 570'li sistem toplanabilir gibi.

Benim için değil de ufak bir kardeşimiz için düşünüyorduk aslında da bu bütçede pek bir şey çıkartamadık onun bir yakını i5 2. nesil 16 GB DDR3 GT 730 4 GB bulmuş, alınır mı? Ne dersiniz?

Ekran kartı pek iyi değil açıkçası o bütçeyle daha iyi ikinci el hazır sistemler bulunabilir.

Bütçe 4.000 tl olursa çok daha iyi 2. el sistemler bulabilirsiniz.

Küçük çocuk zaten Valorant, roblox, minecraft oynar kanımca bunları orta ayarlarda açmaya yetecek bir sistem ama ikinci el daha iyi bulursunuz tahminimce.
2. el düşündükte ikna edemedik velisini maalesef o yüzden bu sistemle gideceğiz gibi duruyor.

hocam bütçenizi 5.500 civarına cıkarabilir iseniz 2. el ilanlarında rx 580 ryzen 3 2200g sistemler var çocuk oynayacaksa csgo valorant tarzı oyunlarda işini görür.

2. el düşündükte ikna edemedik velisini maalesef o yüzden bu sistemle gideceğiz gibi duruyor.
Telefonda bende ikinci ele karşıyımda bilgisayar konunsa çok karlı bir şey. O zaman sıfır apu sistemleri ya da düşük nesilli işlemci öneririm.

hocam bütçenizi 5.500 civarına cıkarabilir iseniz 2. el ilanlarında rx 580 ryzen 3 2200g sistemler var çocuk oynayacaksa csgo valorant tarzı oyunlarda işini görür.
İkinci el istemiyorlarmış hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…