3.779'a alınan Cloud II iyi midir?

EmirBal2

Picopat
Daha fazla  

Bunu aldım okul arkadaşlarımın tavsiyesi ile 3.779 liraya. Amazon'du galiba Amazon'da 3.499 liraydı, arkadaşlarım Amazon'a güvenme bence yurtdışından geliyor gümrükte kalır falan dedi. Ben de bilmediğim için Amazon'u, güvendiğim için Trendyol'a, Amazon'a güvenemedim için, Amazon'a güvenemedim Trendyol'dan aldım, doğum günü hediyesi olmuş oldu hem de babamdan bana. Sizce nasıl? kargoya verilmiş.

Son düzenleme:
Keşke amazondan alsaydınız.

Neden? Yurt dışından 2,3 aya anca gelir dediler.

Hatta bazen gemi devriliyormuş hiç gelmeyebilirmiş param yanabilirmiş.

Arkadaşlarınız sizi iyi keklemiş. Müşteri hizmetleri ve iade politikası nedeniyle satıcı kısmında en güvenilir taraf.

Neden? yurt dışından 2,3 aya anca gelir dediler.

Hatta bazen gemi devriliyormuş hiç gelmeyebilirmiş param yanabilirmiş.
Kim dedi hocam onu sizi iyi keklemişler

Arkadaşlarınız sizi iyi keklemiş. Müşteri hizmetleri ve iade politikası nedeniyle satıcı kısmında en güvenilir taraf.
Ama o kadar beklemek istemedim geliyor yarın işte PTT'ye vermiş satıcı Antalyadan.

Ama o kadar beklemek istemedim geliyor yarın işte PTT'ye vermiş satıcı Antalya'dan.

O kadar sıkıntı değil zaten ama o kadar bekleme süresi olmuyor. Geçen sene yurt dışı Xbox kolu almıştım sorunsuz 1 haftada gelmişti. Bundan sonraki alacağınız ürünlere birde amazondan almayı deneyin çünkü alıcı tarafını mağdur etmeyen tek firma diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…