En fazla 4000TL, daha fazla aşamam. Yeni nesil oyunları oynamayacağım. Sadece e-Spor oyunları. HDD ve SSD mevcut bende. Hazır veya toplama sihirbazından arıyorum.
Bence bütçeyi zorlayıp böyle bir sistemi alın, hiç yükseltme şansınız yoksa verdiğim linkteki sisteme RX 560 ekleyip sistemi alın. Sistem toplamayı biliyorsanız, ayrı ayrı bütçenizi aşmayacak şekilde daha güzel sistem çıkartabilirim.
Bence bütçeyi zorlayıp böyle bir sistemi alın, hiç yükseltme şansınız yoksa verdiğim linkteki sisteme RX 560 ekleyip sistemi alın. Sistem toplamayı biliyorsanız, ayrı ayrı bütçenizi aşmayacak şekilde daha güzel sistem çıkartabilirim.
En fazla 4000TL, daha fazla aşamam. Yeni nesil oyunları oynamayacağım. Sadece e-spor oyunları. HDD ve SSD mevcut bende. Hazır veya toplama sihirbazından arıyorum.
Hocam SSD nerede? 400W GTX1650'yi besler mi? Ayrıntılı baksaydım görürdüm başta güzel sistem dedim hala güzel sistem ancak arkadaşın bütçesini 400TL aşıyor.
Hocam ssd nerde? 400w gtx1650 yi besler mi? Ayrıntılı baksaydım görürdüm başta güzel sistem dedim hala güzel sistem ancak arkadaşın bütçesini 400tl aşıyor