FatihCh Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 172 13 Ocak 2021 #11 84mirkoni dedi: Arada ne kadar bir fark olur? Bu bütçe için APU daha iyi olur diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Çok fazla fark olur çünkü sanırım işlemcinin ekran kartı 2 GB, bunun yerine 4 GB' lık bir ekran kartı tercih edilebilir.
84mirkoni dedi: Arada ne kadar bir fark olur? Bu bütçe için APU daha iyi olur diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Çok fazla fark olur çünkü sanırım işlemcinin ekran kartı 2 GB, bunun yerine 4 GB' lık bir ekran kartı tercih edilebilir.
Schlitar Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #12 Bu bütçeye 1650 almak varken APU almanıza gerek yok 1030 bile daha iyi sizin APU sisteminzden. 84mirkoni dedi: Arada ne kadar bir fark olur? Bu bütçe için APU daha iyi olur diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla...
Bu bütçeye 1650 almak varken APU almanıza gerek yok 1030 bile daha iyi sizin APU sisteminzden. 84mirkoni dedi: Arada ne kadar bir fark olur? Bu bütçe için APU daha iyi olur diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla...
FatihCh Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 172 13 Ocak 2021 #13 İlk defa ekran kartım güçlü çıktı . (1030).
Cangg Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 612 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #14 FatihCh dedi: Çok fazla fark olur çünkü sanırım işlemcinin ekran kartı 2 GB, bunun yerine 4 GB' lık bir ekran kartı tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Fark olmaz, Vega 11 ve RX 550 denk denebilir. Bu durumda Ryzen 5 2400G daha mantıklı daha sonradan farklı kart takılabilmesi açısından. Ayrıca işlemcinin dahili ekran kartının 2 GB olduğunu nereden çıkardınız?
FatihCh dedi: Çok fazla fark olur çünkü sanırım işlemcinin ekran kartı 2 GB, bunun yerine 4 GB' lık bir ekran kartı tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Fark olmaz, Vega 11 ve RX 550 denk denebilir. Bu durumda Ryzen 5 2400G daha mantıklı daha sonradan farklı kart takılabilmesi açısından. Ayrıca işlemcinin dahili ekran kartının 2 GB olduğunu nereden çıkardınız?
T Talha ama L ile Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #15 84mirkoni dedi: Arada ne kadar bir fark olur? Bu bütçe için APU daha iyi olur diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... İleride ekran kartı takmayı düşünüyorsan olabilir.
84mirkoni dedi: Arada ne kadar bir fark olur? Bu bütçe için APU daha iyi olur diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... İleride ekran kartı takmayı düşünüyorsan olabilir.
84mirkoni Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 594 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #16 Talha ama L ile dedi: İleride ekran kartı takmayı düşünüyorsan olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet, idarelik olarak bu şekilde.
Talha ama L ile dedi: İleride ekran kartı takmayı düşünüyorsan olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet, idarelik olarak bu şekilde.