3.800 TL'ye bilgisayar için oyun kolu önerisi

Bütçe
3800

kamoil2006

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar için oyun kolu arıyorum, daha önce hiç Xbox tarzı kol kullanmadım ama alışması kolaysa önerilere açığım. Bütçe en fazla 3800 TL.

Hocam 1 buçuk sene önce ben de ilk defa aldım ve kullandım xbox tarzı kol, alışması benim için kolay olmuştu. Bütçeniz dahilinde önerebileceğim en f/p kol gamesir cyclone 2 olur. Onun haricinde eğer ps düzeni isterseniz gamesir tarantula pro var ama onda da dpadde çaprazlara basmanın zor olduğu söyleniyor. Bu ikisi alabileceğiniz en iyi kollar bence. Spesifik olarak sadece fps oyunu oynuyorsanız kolla o zaman da bigbig won blitz 2 öneririm

Xbox 9.nesil Gamepad önerim kesinlikle hocam, alışması son derece kolay. Aktif gamepad'ler arasında da elde tutuşu en iyi olan gamepad bana göre.
Hocam fiyatına göre özellikleri geride kalıyor. Bahsettiğim gamesir cyclone 2 de neredeyse birebir aynı ergonomide.

GameSir Cyclone 2 en mantıklısı gibime geldi kolu ekstra olarak F1 gibi yarış oyunlarında da kullanmak istiyorum bunun içinde uygun duruyor fiyat da Xbox kontrolcüsü ile aynı neredeyse.

GameSir Cyclone 2 en mantıklısı gibime geldi kolu ekstra olarak F1 gibi yarış oyunlarında da kullanmak istiyorum bunun içinde uygun duruyor fiyat da Xbox kontrolcüsü ile aynı neredeyse.
Kendim f1 ve assetto için kullanıyorum hocam, rahat oynadığımı söyleyebilirim f1'de. Assettoda ddireksiyon seti olmadıkca düzgün oynamak çok zor ama gene de akıyor bir şekilde 😁

Technopat Haberler

Geri
Yukarı