Faik_Kygsz Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 571 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #1 3 adet alerji hapını aynı anda içtim bir şey olur mu? 1. olarak ibucold C içtim. 2. olarak atarax ve ve sarı renkte ortasınza Z harfi olan 1 alerji hapı daha içtim.
3 adet alerji hapını aynı anda içtim bir şey olur mu? 1. olarak ibucold C içtim. 2. olarak atarax ve ve sarı renkte ortasınza Z harfi olan 1 alerji hapı daha içtim.
DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 15 26 Nisan 2024 #2 3ü de alerji ilacı değil. İçtiğin ilaçlar doğru, zararlı olmaz. Hepsi reçeteli değil mi?
Faik_Kygsz Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 571 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #3 DoktorBey19 dedi: 3Ü de alerji ilacı değil. İçtiğin ilaçlar doğru, zararlı olmaz. Hepsi reçeteli değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet normalde sarı hap benim içtiğim alerji hapıydı. Beyaz ise annemin ama annemin alerji hapıyla ben kendi alerji hapımı içtim ve ibucold C grip hapı diye içtim.
DoktorBey19 dedi: 3Ü de alerji ilacı değil. İçtiğin ilaçlar doğru, zararlı olmaz. Hepsi reçeteli değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet normalde sarı hap benim içtiğim alerji hapıydı. Beyaz ise annemin ama annemin alerji hapıyla ben kendi alerji hapımı içtim ve ibucold C grip hapı diye içtim.