3 Adet Coffee Lake Sistem 8700K - 8400 ve 1070 - 1080

Corsair 400C olan sisteme bayıldım rica etsem o sistemin biraz daha detaylı resimlerini paylaşır mısınız. Bende RGB fan alacağım aynı kasadan bende de mevcut. Kapağı tam saydam olmadığı için RGB yeterli olur mu olmaz mı bu sebepten biraz kararsızım.

Fan ve soğutucular hariç güzel sistem.

Teşekkürler, şahsi kullandığım 8400 sistem harici diğer 2 sistemin fanları ve soğutucuları oldukça kaliteli zaten. Neyi beğenmediniz tam olarak anlamadım.

Hayırlı olsun. Hepsi de şahane görünüyor.

Teşekkürler.

Corsair Carbide 400C' nin montajında sıkıntı oldu mu? Alan biraz dar gibi görünüyor. Ya da fotoğraflardan bana öyle geldi.

Evet alan dar, fakat uğraştık becerdik. 280'lik radyatör fazlasıyla uğraştırdı.

Neden 3 tane bu kadar güçlü sistem topladınız?

Hepsi şahsıma ait değil. Sadece 8400 sistem bana ait. Diğer 2'si arkadaşlara toplandı.

3 sistemi aynı anda topladıysanız çok saçma olmuş. 3 sistem toplamak yerine tek bir sistem toplardım geri kalan para elimde dururdu.

Herhalde hepsini kendime alacak bütçem olsa ben de gider 1 tane güçlü sistem toplardım. Senin düşünemediğin şey 3 sistemin 3 farklı kişiye ait olması

Lana hocam bir de bu ürünü nerden buldunuz acaba? Evga CLC280

Dövseydin.

Önde MSI ejderhası, yan tarafta ROG olunca insanın içinden "Tarafını seç, kazananı belirle" diyesi geliyor Güzel olmuş öncelikle emeğinize sağlık. 570x kasa için görüşleriniz nasıl acaba? Bu kasayı toplamayı planlıyorum. Alan ve kablolama açısından bir darlık söz konusu mu?

Hocam EVGA işlemci soğutucusundan memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…