Neden yerden yere vurdu? Yerden yere vuranlar ne kadar bilgili bu konuda? Hiç mining yapmışlar mı acaba? Ben 1 yıldan uzun süre mining yaptım, birçok PSU'yu denedim.
Ayrıca mining için Undervolt yerine BIOS mod ile gücü düşüyorlar AMD kartlarda, Undervolt sorun yaratabilir. Mining için yapılmış hazır BIOS'lar var, %20-25 civarında daha düşük güç tüketimi sağlanabilir. ama bunlar da oyunlarda sorun yaratır.
İnternette yazan değerlere güvenmeyip buraya sorduğum iyi olmuş, 600 W değil 750 W düşünüyorum artık. Ama gene de aklımda şu var : Zaten undervolt yapacağım, 700 yeterli değil mi? 750 fazla değil mi?
İnternette yazan değerlere güvenmeyip buraya sorduğum iyi olmuş, 600 W değil 750 W düşünüyorum artık. Ama gene de aklımda şu var : Zaten undervolt yapacağım, 700 yeterli değil mi? 750 fazla değil mi?
Cooler Master MWE 750W 80+ 2xEPS, Aktif PFC, 120mm Fanlı PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!