3 Adet Sapphire Dual-X R9 280 İçin PSU Önerileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

inbitekmarket

Hectopat
Yer
ÇORUM
Daha fazla  
Meslek
TİCARET & BİLİŞİM
İşlemci = AMD FX-9590
RAM= 4 x 8 GB 2400 MHZ Kingston
Sabit Disk = 4 x 120 GB Hi-Level SSD 550/530 ( Windows 8.1 4 SSD ile raid yapılarak kurulacak ) + 3 TB HDD
Anakart = Asus Formula V
Power = Aerocool KCAS 850W 80+

Yukarı da bileşenleri yazılı sistemi 3x Sapphire Dual-X R9 280 3 gb 384 bit ekran kartı ile toplayacağız. Bahsi geçen PSU yeterli olur mu, yoksa değiştirmeli miyiz? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Sistem henüz toplanmadı ise daha iyi sistemler toplanabilir. Çok dengesiz olmuş.

Nedir dengesiz olan ? Henüz toplamadık sistemi ekran kartına ve powera karar veremediğimiz için.

3 tane R9 280 yerine tek kart almalısınız. Siz bize bütçenizi belirtin biz sana güzel bir sistem toplayalım.

3 tane R9 280 yerine tek kart almalısınız. Eğer sli yapacaksanız bu kartlar çok güçlü olmalı bence. Siz orta seviye kartlarla 3X sli yapıyorsunuz. En iyisi bütçe verin de güzel bir sistem toplayalım.

Bütçe meselesi değil. Elimde gtx 980 de mevcut gtx 970 R9 270x çeşitli kartlar var zaten. Sli yapacaksanız bu kartlar çok güçlü olmalı demiş arkadaş. 3 GB 384 bit kartın neresi güçsüz anlamış değilim. Velhasıl CrossFire yapmak istiyoruz. Güzel bir sistem toplayalım diye belirtmiş diğer bir arkadaş fakat bahsi geçen sistemin neresi güzel değil onuda anlamış değilim. Benim merak ettiğim bunlar değil. Sistemi topladıktan kasayı kapattıktan sonra power değiştirmek istemiyorum. 850w 80+ bahsi geçen power 3 Way CrossFire için acaba yeterli olur mu olmaz mı onun derdindeyim.

Ekran kartını R9 280 kullanmamızın sebebi elimizde 2 Adet bulunması R9 270x yada R9 280 kullanıcaktık R9 280 e karar verdik fakat power yetermi şimdi ondan emin olamıyoruz 3 adet R9 280 li bu sisteme. Yoksa takarız gerekirse gtx 980

Yetmez 3 Tane R9 280'e 850W PSU. Eğer elinizde 3 tane R9 280 yoksa ve siz satın alacaksanız gidip GTX 980 alın bi tane.
Hem PSU almaktan kurtulursunuz hemde daha fazla performans alırsınız.

Arkadaşların dengesiz olmuş dediği mesela 4 tane SSD koymuşsunuz. Hadi 4 tane SSD koydunuz marka olarak Hi-Level çok yetersiz bir marka.
Elinizde yoksa Samsung,Corsair gibi markalara yönelin.

Bence siz elinizde olan ve alacak olduğunuz parçaları yazın ilk önce buraya. Ama bana sorarsanız bana görede dengesiz.
Nedeni ise nerdeyse 2000 TL ekran kartına para yatırıp AMD toplalayan biri olarak tarihe geçersiniz.

Ekran kartında bit ve GB önemli değildir.O kadar paraya AMD sistem almak çok mantıksız. O işlemci o kadar berbat ki 220 Watt TDP ye sahip sobadan farksız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…