Satılık 3 Adet Steam Cüzdan Kodu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vay be, bir dolandırıcılık vakası daha. IP adresinin Moderasyon ekibi tarafından görüntülenebildiğini bilmiyor.
Şimdi IP adresi ve buradaki yazışmaları kanıt olarak kullanıp dava açabiliyor arkadaşlar değil mi?

Şimdi IP adresi ve buradaki yazışmaları kanıt olarak kullanıp dava açabiliyor arkadaşlar değil mi?
İlk önce dava açarlar, talep ederlerse Technopat paylaşabilir. Yine bu tarz bir olay olmuştu, dava açıldığında IP adresini paylaşabileceklerini belirtmişlerdi.

İlk önce dava açarlar, talep ederlerse Technopat paylaşabilir. Yine bu tarz bir olay olmuştu, dava açıldığında IP adresini paylaşabileceklerini belirtmişlerdi.
En korktuğum olaydır dolandırılmak. Geçen hafta sipariş ettiğim bir masa yerine bir tomar a4 kağıdı geldi. Hemen fotoğraf çekip n11'e bildirdim ve ürünü almadım. Satıcı arayıp özür diledi. Barkodlar karışmış ama ben o 1 saati elim ayağıma dolanarak geçirdim resmen. İnsanlar ne kadar kolay bir şekilde dolandırıyorlar birbirlerini artık. Benim önerim arkadaşların dava açmasıdır.

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşlar, umarım paralarınızı geri alabilirsiniz. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum. Bence forumda ikinci el satım ilanı açılması için daha fazla şartın olması gerekiyor. En az 1-2 yıllık üyelik, mümkünse kimlik bilgilerinin alınması vb. Bence böyle olursa daha iyi olur.

Arkadaş şikayeti yazmadan 2-3 dakika önce kapatmış ve girmemiş. Eğer bir daha girmezse kaçabileceğini düşündü sanırım ya da kodu attığı kişiler bazı harfleri yanlış yazıyor. Belki cidden yanlış kodu atmıştır hak yemeyelim dolandırıcı diye de. Yani umarım değildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…