Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 4 Temmuz 2021 #101 Better Call Me dedi: @HamzaKaya*, @Glank, @Affansen çekilişi kazandılar Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Discord üzerinden arkadaşlık isteği yolladım. Hesabı @Better Call Me tarafından teslim aldım teşekkür ederim.
Better Call Me dedi: @HamzaKaya*, @Glank, @Affansen çekilişi kazandılar Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Discord üzerinden arkadaşlık isteği yolladım. Hesabı @Better Call Me tarafından teslim aldım teşekkür ederim.
HamzaKaya* Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.258 Çözümler 4 4 Temmuz 2021 #102 Better Call Me dedi: @HamzaKaya*, @Glank, @Affansen çekilişi kazandılar Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben çekilişten kazandım fakat ihtiyacım yok bu yüzden hakkımı @Mehmet Akif T 'e veriyorum. Son düzenleme: 5 Temmuz 2021
Better Call Me dedi: @HamzaKaya*, @Glank, @Affansen çekilişi kazandılar Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben çekilişten kazandım fakat ihtiyacım yok bu yüzden hakkımı @Mehmet Akif T 'e veriyorum.
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2021 #103 HamzaKaya* dedi: Ben çekilişten kazandım fakat ihtiyacım yok bu yüzden hakkımı @Mehmet Akif T 'e veriyorum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam. hesabı aldım tekrardan teşekkürler @HamzaKaya* Son düzenleme: 5 Temmuz 2021
HamzaKaya* dedi: Ben çekilişten kazandım fakat ihtiyacım yok bu yüzden hakkımı @Mehmet Akif T 'e veriyorum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam. hesabı aldım tekrardan teşekkürler @HamzaKaya*
HamzaKaya* Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.258 Çözümler 4 5 Temmuz 2021 #104 Mehmet Akif T dedi: Çok teşekkürler hocam. Hesabı aldım tekrar teşekkürler @HamzaKaya* Genişletmek için tıkla... Rica ederim güle güle kullan.
Mehmet Akif T dedi: Çok teşekkürler hocam. Hesabı aldım tekrar teşekkürler @HamzaKaya* Genişletmek için tıkla... Rica ederim güle güle kullan.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 7 Temmuz 2021 #105 @Better Call Me buraya girememiştim. Hakkım duruyorsa ekler misiniz? Affansen#0016 Arkadaş oyunları verdi, teşekkürler. Güvenle alabilirsiniz yardımcı oldu. Nasıl kuracağımı falan anlattı. Son düzenleme: 8 Temmuz 2021
@Better Call Me buraya girememiştim. Hakkım duruyorsa ekler misiniz? Affansen#0016 Arkadaş oyunları verdi, teşekkürler. Güvenle alabilirsiniz yardımcı oldu. Nasıl kuracağımı falan anlattı.