Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

OkanBall

Hectopat
Bu hata Ubisoft'un sunucularından kaynaklanmaktadır. Bu hatayla beraber muhtemelen "Ubisoft Connect kurtarılamaz bir hata saptadı ve kapatılmak zorunda" hatasını da alıyorsunuzdur. Hatanın kesin çözümü değildir ancak çok etkili bir çözüm olduğunu söyleyebilirim.

Adım 1: VPN kurun
ben VPN olarak TouchVPN'i kurdum. Sizin kendi VPN programınız varsa onu kullanabilirsiniz.
Yazıya tıklayarak TouchVPN'in orijinal sitesine gidebilirsiniz. Siteye girdiğinizde GET touch VPN tuşuna basıp kullandığınız işletim sistemini seçtikten indirme işlemi başlayacaktır.

Adım 2: Ubisoft Connect'i güncelleyin
bu adımda Ubisoft Connect'i güncellemeniz gerekmekte. Güncellemeyi yaparken VPN'i united states olarak ayarlayıp çalıştırmanız gerekmekte. Eğer güncellemeyi yapamıyorsanız Ubisoft Connect'i silip VPN ile tekrar kurun. Böylece Ubisoft Connect'in son versiyonunu kurmuş olacaksınız. Kurulum bittikten sonra Ubisoft Connect'i yine VPN ile birlikte çalıştırın.

Adım 3: Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'i güncelleyin
Ubisoft Connect menüsünün üst tarafında bulunan oyunlar'a tıklayın. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege eğer kuruluysa VPN açık ve united states seçili şekilde güncellemesini yapın. Eğer oyunu sildiyseniz VPN ile birlikte oyunu kurun. Kurulum bittikten sonra VPN'i kapatabilirsiniz. Muhtemelen sorununuz çözülecektir.

Yazımın sorununuzu çözmesini umut ediyorum ben sorunu böyle çözdüm. İlk defa böyle bir konu oluşturdum hatam varsa kusura bakmayın.

Oyunu oynayanlar ve hatayı alanlara çözüm olabilir. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…