Yasemin Hectopat Katılım 13 Eylül 2014 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Ekim 2014 #1 Technopat hep takipcinizim, Merak ettiğim tek bir tripod ismi var ve bulamıyorum, yardım eder misiniz? İsmini bilmiyorum ama resmini paylaşabilirim. Gölgeli ortamda çekilmiş, bir de videosunu atayım daha kolay olur sizler için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İsmi çok gerekli! Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2014
Technopat hep takipcinizim, Merak ettiğim tek bir tripod ismi var ve bulamıyorum, yardım eder misiniz? İsmini bilmiyorum ama resmini paylaşabilirim. Gölgeli ortamda çekilmiş, bir de videosunu atayım daha kolay olur sizler için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İsmi çok gerekli!
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 10 Ekim 2014 #2 İnternetten buldum sanırım, bir incele. Gimbal sabitleyici, G-sabitleyici diye geçiyor ismi sanırım. Gimbal Sabitleme ürünleri,Toptan Gimbal Sabitleme, Gimbal Sabitleme ihracat arz-Alibaba.com
İnternetten buldum sanırım, bir incele. Gimbal sabitleyici, G-sabitleyici diye geçiyor ismi sanırım. Gimbal Sabitleme ürünleri,Toptan Gimbal Sabitleme, Gimbal Sabitleme ihracat arz-Alibaba.com
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 10 Ekim 2014 #3 Tripod değil zaten. 3 Axis Brushless Gimbal diye geçiyor. eBay'de bulabilirsin.