thebugrraa Picopat Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 977 Çözümler 4 10 Aralık 2024 #11 ThePaşa dedi: Çok kalabalık oluyor diye duymuştum orayı ama bilemiyorum saatlere göre değişir gerçi Genişletmek için tıkla... Ben Sancaktepe'de gidiyordum. Sabah saatleri daha boş oluyor hafta içleri. Çoğu kişi işe gittiği için.
ThePaşa dedi: Çok kalabalık oluyor diye duymuştum orayı ama bilemiyorum saatlere göre değişir gerçi Genişletmek için tıkla... Ben Sancaktepe'de gidiyordum. Sabah saatleri daha boş oluyor hafta içleri. Çoğu kişi işe gittiği için.
AhmetErenAktas73 Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #12 Ne kadar çok çalışırsan o kadar iyi olur diyeti aksatma.
BeratKzmz Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.185 Çözümler 4 10 Aralık 2024 #13 ThePaşa dedi: Çok kalabalık oluyor diye duymuştum orayı ama bilemiyorum saatlere göre değişir gerçi. Genişletmek için tıkla... Bir de her devlet tesisi aynı kalitede olmuyor hocam. AhmetErenAktas73 dedi: Ne kadar çok çalışırsan o kadar iyi olur diyeti aksatma. Genişletmek için tıkla... Çalışmak kadar dinlenmek de önemli hocam. Kalori açığı oluşturcam diye günde 500 kalori de almaması lazım ayrıca.
ThePaşa dedi: Çok kalabalık oluyor diye duymuştum orayı ama bilemiyorum saatlere göre değişir gerçi. Genişletmek için tıkla... Bir de her devlet tesisi aynı kalitede olmuyor hocam. AhmetErenAktas73 dedi: Ne kadar çok çalışırsan o kadar iyi olur diyeti aksatma. Genişletmek için tıkla... Çalışmak kadar dinlenmek de önemli hocam. Kalori açığı oluşturcam diye günde 500 kalori de almaması lazım ayrıca.