3 ay geçmeden interneti kapatmak sorun çıkartır mı?

Yemek alana ikramlar bedava deyip ikramların fiyatını yemeğe eklemeye benziyor bu.
Evet, aynı bu mantık. Kampanya ayağı altında kurulum ve aktivasyon ücreti almıyorlar ve ya 6 ay ya da 1 yıl tam emin değilim o süreden önce iptal edersen o parayı alıyorlar. Yani bir nevi kendilerince taahhütsüz internet adı altında taahhütlü internet satıyorlar :)

1 ay önce 1000 Mbps Millenicom paketine geçtim ama adresime yakında TurkNet GigaFiber gelecek. Ben de gelir gelmez sıfırdan bağlantı yaptırmak istiyorum. 3 ay dolmadan başka ISS'ye geçemediğimiz gibi kapatamıyor muyuz? Çünkü Millenicom'u da kapatacağım boşa para ödememek için.
Neden TurkNet GigaFiber'e geçmek istiyorsunuz hocam Millenicom'un hızından memnun değil misiniz?

Son düzenleme:
Neden TurkNet GigaFiber'e geçmek istiyorsunuz hocam Millenicom'un hızından memnun değil misiniz?
TürkNet 1000/1000 hız veriyor ve bunu 500tl gibi bir fiyata yapıyor, millenicom ise 1000/50 hız veriyor ve bunu 710Tl gibi bir fiyata yapıyor. Sizce hangisini kullanmak daha mantıklı. Arkadaşın yerinde ben olsam aynısını yapardım. Hatta nakil aldırırdım. TürkNet GİGAFİBER de taşıma işlemi yaparken 2000tl ye kadar tahhüt ödeme işlemi yapıyor.

Fiyat ve upload hızı. Millenicom şu an kablolu bağlantıda 930 mbps indirme ve 60 mbps upload veriyor. TurkNet her ikisinde de 1000 mbps vadediyor. Ayrıca birisine şu an 670 lira ödüyorum ve fiyat garantim yalnızca 4 ay için geçerli. TürkNet'te istersem bir sene peşin ödeyerek çok daha ucuza da kullanabiliyorum. Ayrıca altyapı da kendilerine ait olacağı için kolayca muhatap bulabileceğimi düşünüyorum.

TürkNet 1000/1000 hız veriyor ve bunu 500tl gibi bir fiyata yapıyor, millenicom ise 1000/50 hız veriyor ve bunu 710Tl gibi bir fiyata yapıyor. Sizce hangisini kullanmak daha mantıklı. Arkadaşın yerinde ben olsam aynısını yapardım. Hatta nakil aldırırdım. TürkNet GİGAFİBER de taşıma işlemi yaparken 2000tl ye kadar tahhüt ödeme işlemi yapıyor.
Türk Telekom altyapısından Gigafiber altyapıya nakil işlemi sağlanıyor mu? Eğer öyleyse daha iyi olur benim için ama yoktu diye hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı