3 ay kala LGS matematik yapılır mı?

Ahmylz

Femtopat
Daha fazla  
LGS'ye gireceğim ama matematikte çok kötüyüm. Bu 3 ay içerisinde 10 olmadı 6 net yapabilir miyim? Dershaneye girmiyorum evde çalışıyorum. Kanal tavsiyesi verir misiniz? Tonguç hariç tonguçta anlayamıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematik te kötüysen kasıntı yapma seviyene göre liseye git ortalama üniversite sınavı puanını çok etkiliyor.

Yaparsın. LGS için içerik üretiyor mu bilmiyorum ama Rehber Matematik izleyebilirsin. Konuya çalıştıktan hemen sonra test çöz.

LGS'ye gireceğim ama matematikte çok kötüyüm. Bu 3 ay içerisinde 10 olmadı 6 net yapabilir miyim? Dershaneye girmiyorum evde çalışıyorum. Kanal tavsiyesi verir misiniz? Tonguç hariç tonguçta anlayamıyorum

Rehber Matematik kanalına bakmayı deneyebilirsiniz. (Düzenleme: Sanırım şu an yapmıyor ve eski videoları mevcut sadece.)

3 ay içerisinde çok şey değiştirirsiniz. Sadece eksikliklerinizi belirleyip o doğrultuda çalışın. Deneme çözmeyi de ihmal etmeyiniz tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…