3 ay kala LGS'ye nasıl çalışılabilir?

Enxinee

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben 2025 LGS'ye gireceğim. Dershaneye gitmiyorum okulun kursları var ve hafta sonu özel ders alıyorum matematikten. Ynalışlarım genelde şöyle. Hedefim fen lisesi.
-Türkçe: 1-2 yanlış.
-İnkılap: 1 ortalama.
-Din: Çok nadir 1 ama onu halledebilirim.
-İngilizce: Bu da çok nadir 1 bunda da sıkıntı yok.
-Matematik: 7-8 yanlış civarı genelde boş bırakmıyorum (en büyük sıkıntı matematik)
-Fen: 3-4 arası son zamanlarda, ama 1-2 genelde.

*Günde ne kadar çzömeliyim 6'dan sonrası genelde boş oluyorum, paragrafımda var.
*Denemelerde batırırsam ailemden mobbing yiyorum.
*Okul 250 kişi falan en kötü 40ı gördüm ortalama 25-30

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematiği yapamıyorsan boş bırak ama ortaokul matematiği kesinlikle zor değil, yapabilirsin. Neden yanlış yaptığını biliyor musun?

Son düzenleme:
Matematiği yapamıyorsan boş bırak ama ortaokul matematiği kesinlikle zor değil, yapabilirsin. Neden yanlış yaptığını biliyor musun?

Konu sıkıntım yok ve hatta hep aynı yanlışları yapıyorum aynı tip yani. Ama bir motviasyon yok gibi geliyor yanlışımı biliyorum ama üstüne gitmiyorum. Aynı konulardan geliyor yanlışlar. Denemedeyken kafam duruş gibi oluyor. Deneme günüde full kötü düşünüyorum sonra kazanamazsam fala diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…