3 ay mining yapılmış GTX 1660 alınır mı?

Gerekli bakimlari yapilan ve sicakliklari gozlem altinda tutulan bir kartin miningten zarar gormesi mumkun degil.

Sizin sormaniz gereken soru su olmali: bu adam gul gibi mining yapiyorken neden bu karti satma ihtiyaci duydu? Hele ki rig dizecek kadar maddi imkani olan adam neden satsin? Kartin basina bir sey gelmis olabilir.

Yurtdisindan alinan ve garantisi 'olmayan' bir urun icin fiyat da ayrica pahali. 6600XT 4.5-5 arasina satildi. Cok guveniyorum saticiya derseniz 3K verilebilir.

Amerika'dan 3 ay önce sipariş edilmiş garantisi devam ediyormuş.

Garantisi Amerika'da devam ediyor burada değil bu ayrımı yapayım. Karta bir şey olursa soğuk su için kiminle irtibata geçeceksiniz kime göndereceksiniz. Satıcı bu konuda nasıl garanti veriyor. Büyük ihtimal sallıyor yani, şahsen mining yapılan hiçbir kartı almam o kartların bellekleri, fanları ciddi Derece'de yıpranmış olacaktır. İstedikleri kadar optimum şartlarda düşük voltajlarda çalıştırırsa çalıştırsın günde 4-5 saat oyun oynayan birinin kartı ile 7-24 sürekli çalışan kart bir olmaz.

4K üstü 1660 kesinlikle alınmaz 4K civarına 2060 düşüyor 2.el'de takip etmek lazım dh 2. El'de daha geçenlerde 4800 TL'ye 2060 satıldı 2 yıl garantili.
Global garantisi var yazmış tam anlamadım sordum şimdi msi global garantisi oluyor kendi sitesinden diyor. Gidip furmark testi yapacağım sonuca göre karar veririm o zaman.

Son düzenleme:
Global garantisi var yazmış tam anlamadım sordum şimdi msi global garantisi oluyor kendi sitesinden diyor. Gidip furmark testi yapacağım sonuca göre karar veririm o zaman.

Msi global garantisi yok kardeşim satan yanlış bilgi veriyor. Bu konuda satıcı laf ebeliği yapacağına bir kanıt göstersin bir yazışma vs. Distribütör ile, Msi kendi sitesinde tabiki garanti desteği yazacak. ama ürün yurt dışı olduğu ortaya çıkınca tr'de ki hiçbir distribütör bakmaz. Hangi ülkeden aldıysan orayla iletişime geç der. Seri no'sundan herşey kayıtlı insanları böyle yanlış yönlendiriyorlar. İnanmayın gerekirse penta, servispoint'e mail at onlarda aynı şeyi söyleyecektir.

Global RMA desteği olan sadece Evga onda da bir düzine meşakatli süreç var. Dün başka bir konuda yazdım. Evga'nın RMA sürecini

Undervolt yapılmış mı? eğer var ise benim bildiğim, kartın bios'unda bu durum belli olabilir kart elinizde bozulduğu halde garantiye gönderseniz bile kart önceden yapılan işlemlerden dolayı garanti dışı kalır. 4K fiyatı orta seviyenin üstü desek yeri bu kart için. Kart oyun oynatır sorunsuzca ancak ileride size ne getirebilir bilemeyiz.

4000TL'ye 1070 veya 980 Ti almak varken neden sırf nispeten yeni olduğu için bu saçma sapan rx570/580 1650/60 türü kalitesiz ve performansı düşük kartlara yöneliyorsunuz anlamıyorum kimse kusura bakmasın piyasadan rahatsızım ve çoğu kartın fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. Hele ki 2060 furyası var 7 bin civarına alan mı dersin 1650 düzlere 6K döken mi dersin. GTX 980 Ti veya 10 serisi alın hocam rahat 5 6 yıl götürür.
Hele ki Aero modellere deli gibi para saçan insanlar var ve bu durum beni üzüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı