Instagram 3 ay önce kapatılan hesap hâlen açılmadı

sweaxq

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G911
4070 8gb
Intel i9 13900HX
32gb Ram
Instagram hesabım 27 Haziran günü haklı sebepten kapatıldı. Arkadaşıma uygunsuz bir fotoğraf gönderdim o da sırf şaka olsun diye şikayette bulundu ve hesap kapatıldı. Açtığım yeni hesaplar anında kapatılıyor ve var olan hesaplara şifre doğru olsa dahi şifre yanlış diyor. Üzün süre bekledim yakında 3 ay dolacak fakat halen problem devam ediyor. Bu illetten nasıl kurtulabilirim?

Hocam arkadaşınıza ne gönderdiniz ki? Instagram bu konularda katı diye biliyorum. Ancak sosyal medya uzmanlarıyla para karşılığı halledebilirsiniz.

Hocam arkadaşınıza ne gönderdiniz ki? Instagram bu konularda katı diye biliyorum. Ancak sosyal medya uzmanlarıyla para karşılığı halledebilirsiniz.
internetten afrika muzu resmi bulup attım ama arkadaşım dediğim kişide çok yakınım yani, 3 gün falan mesaj banı yiyeceğimi düşünerek şikayet etmiş.

internetten afrika muzu resmi bulup attım ama arkadaşım dediğim kişide çok yakınım yani, 3 gün falan mesaj banı yiyeceğimi düşünerek şikayet etmiş.
Anladım hocam, dediğim gibi sosyal medya uzmanları ile halledersiniz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…